181 COMENTARII

  1. @florin941 – sunt ramii liberi/ocupati din SBSettings.

    Poate cineva sa explice cum se face textul “etched”, respectiv gradientul albastru? Ideal, ar fi un tutorial, vorba lui @Mutu.

    Personal as dori sigla de la Alfa, facuta exact cum sunt cele din Zeppelin, respectiv aceleasi culori, acelasi tipar, nu doar o singura culoare.

  2. Merci Baieti, m-am descurcat cu iSpirit. Un logo cu ¨orange¨, pe portocaliu, dar sa ramana portocaliu permanent, nu se poate face?
    Al meu apare portocaliu doar daca deschid, de ex., settings iar bara de sus se transforma-n culoarea gri.

  3. @catanzaro27

    Am incercat si pe iPad 2 cateva,si sunt dezamagit 🙁 Are statusbarul negru pretutindeni,deci trebuie sa fac doar etched (pe asta il foloseste,am testat).Maine rezolv si Digi Mobil pt. Tine 😉

  4. Am instalat Zeppelin pe i4S ios 5.0.1 si nici o sansa sa-l fac functional, pur si simplu nu-mi pune nici o tema 😐 sa fie oare din cauza ca am “custom carrier” facut din sbsettings?

  5. @JeNel

    Buna seara. Am o rugaminte la tine: as dori si eu un carrier logo mai personalizat, dar nu prea ma pricep la photoshop 🙁 Mi-ar placea un carrier logo cu ”xxl si iconita apple la urma (pe windows nu pot afisa iconita respectiva). Daca ai putea sa-mi faci, ti-as fi recunoscator…

  6. Ar fi mai simplu daca cineva care stie sa faca, ar pune un film aici, cu ajutorul lui zaone. Poate ca asa ar fi mai simplu, fiecare sa-si faca ce-i place. E doar o idee…

  7. Zaone, am modificat si eu logo-ul cu ORANGE. Cand status bar-ul este negru, se vede logoul plus scrisul Orange iar cand este pe gri, la fel. Cum fac sa ti-l dau?

  8. Pe ala de cosmote nu poate sa-l refaca nimeni?
    Cand este in springboard, semnalul, wifi-ul, etc se vad albe dar Cosmote-ul se vede gri..:( chiar se vede naspa.
    Help?

  9. @zaone logo-ul pt Orange nu merge exact cu vroiam, e portocaliu doar in aplicații cu fundal alb, in springboard (negru cu Rosu) se vede doar scrisul 🙁
    Mă poti ajuta?

  10. @JeNel – Un logo vodafone doar cu iconita si semnul 3G in interior, doar ala cu rosu si alb. :D. Asta doar daca ai invatat deja la Drept Roman 🙂

  11. @Jenel poti face, te rog, ca logo-ul Orange Portocaliu ca fie logo-ul acela in toate setarile? mie doar in Safari, Mail, etc imi apare, la notification apare RO ORANGE, in rest peste tot apare doar orange necolorat. Merci frumos.

  12. sal…nu reusesc sa vad deloc logo-ul pe tel…am i4s si am install zepelin…am bag manual themele dar fara succes…habar nu am dc nu se vad deloc la operator sau in alta parte….ceva idei?????????

  13. Off topic: A incercat cineva sa schimbe WI FI bars si Signal bars cu ceva customizat?
    Am inteles ca la iOS 5 au schimbat locatie lor, aparent acum sunt grupate in artwork.

  14. @Tudor Incerc 😛
    @kla Da voi face.

    Voi incerca sa onorez toate request-urile (celor care is de treaba – si nu critica :P).Stie el caruia spun asta 😛

  15. Auzi jenel cum ai pus sa îți scrie in bara de sus sa îți scrie câte grade sun afara…am văzut mai sus unde a pus zaone sreenul cu digi… Si mersi pentru carrier logoul:)

  16. MODIFICARE logo FARA zeppelin
    navigati catre :system-library-carrier bumble- iphone cautati carrier bundle respectiv operatorului, din care sterge-ti cele 3 loguri din default:
    Default_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png
    FSO_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png
    TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_.png

    dupa care copiati logurile noi la care adaugati la final @2x exemplu:
    Default_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png
    FSO_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png
    TS_CARRIER_T-Mobile HU_1only_@2x.png

    la final un respring si voila (testat de mine pe iphone4 ios5.0.1)

    *asa mai evitati din aplicatii care papa din baterie

  17. Si in standby si in setari sa fie la fel…scris galben pe fond albastru(subaru)…sau scris alb pe fond rosu(ferrari)…mercic

  18. Eu as vrea sa fie ” Vodafone ” simplu fara sigla din fata . Aceiasi dimensiune dar sa scoatem ce este in fata scrisului . Multumesc !

  19. Jenel, una cu logo-ul apple, cu marul curcubeu iar in continuarea marului sa apara scris ¨orange¨ in portocaliu, dar sa fie pe transparent, adica si in aplicatii si in homescreen sa ramana la fel ca logo-ul de la wi-fi, poti face? Mare, eventual, marul sa fie cel putin cat logo-ul de la wi-fi. Eu am modificat pe cel cu logo-ul orange insa pt fundal m-am folosit de negru, respectiv culoarea statusbarului gri, ca sa nu se vada diferente cand deschizi aplicatii. Dar nu e ok cand iesi pe youtube sau daca te suna cineva care are contactul cu poza. Mi se vede fundalul negru. Asta e dernjant. Nu stiu cum sa-l vac transparent.

  20. Bafta la examen, jenel. Astep sa vad ce iti iese tie. Eu nu sunt familiarizat cu photoshop. Acum incerc si eu sa vad ce imi iese.

  21. @zaone: ieri am pus logo de la movistar spania,si dupa respring e totul ok,pe iphone 4 funcioneaza,e acelasi ios si pe i4 si pe i4s,poate nu ai gasit exact logul operatorului,nu am i4s la dispozitie sa incerc dar ar trebui sa mearga.

  22. Jenel poți sami faci 3 carrier logouri: unul cu Paul,unu cu Lore si unul cu Loredana…când ai timp te rog dacă poți sa mi le faci….

  23. @ Ovi. te rog imi spui si mie ce ai instalat de acolo in status bar iti apare clopotelul taiat semn ca telefonul e pe silent??
    multumesc si scuze de offtopic

  24. Salut. Imi plac foarte mult carrier logouriile astea, in fiecare zi folosesc alta 😀 JeNel mi-ai mai facut un logo personalizat cu “xxl”, si mi-a placut tare mult, dar totusi mai am o rugaminte la tine… Daca esti amabil sa mai faci inc-o data, dar acum literele sa fie putin mai mari si logoul apple sa nu fie colorat. Daca se poate sa fie totul mai simplu, de exemplu pe statusbarul negru – alb, pe cea transparenta – negru…sau argintiu cu albastru, deci ceva mai elegant 🙂 Multumesc in avans.

  25. Si din toate logourile la cosmote tot nu e unul sa se vada alb in home screen. (prin alb ma refer sa aibe aceasi culoare ca wifi, semnal, ceas, etc). Nu se incumeta nimeni?

  26. Jenel cand ai timp fa si mie un logo cu marul apple alb ( la fel ca wireless) si in continuare sa scrie ‘qdelin’ cu culoarea verde
    Multumesc
    Sper sa imi apara si mie comentariul (trebuie sa zic de 10 ori sa mearga)

  27. @zaone noua afișare de comentarii care ai puso pe site nu functionează corect in versiunea mobilă. Mie imi arată numai primele 4 comentarii. Am incercat si scrool cu 2 degete dar nu merge. Oare numai mie imi arată așa?

  28. @zaone daca ai putea pune inapoi afișarea care era sau sa o rezolvi pe asta ca si asta arată bine dar nu funcționează corect

  29. @paul

    iconita aia apare, cand e pus pe silentios, daca ai Lockinfo: Settings –> LockInfo –> General –> Silent Status Bar Icon

  30. @ JeNel

    Multumesc mult pentru logouriile personalizate si iti raman dator 🙂
    Totusi mai am o rugaminte la tine, pentru ca nu sunt pe deplin multumit de statusbarul iphoneului meu… :-p
    As dori, daca se poate ca culoarea logoului pe statusbarul de culoarea deschisa sa fie un albastru asemanator celorlalte icoane (de ex. semnal, wifi…) si pe statusbarul de culoarea inchisa sa corespunda cu celelalte icoane – deci sa fie alba- dar asta era deja bine la logoul anterior… o alta rugaminte ar fi, ca ”marul” -logoul apple sa fie mai mica, ca sa nu fie mai mare de celelalte icoane de pe statusbar…
    Sper sa nu te superi ca am atatea mofturi si multumesc in avans.

  31. Pai inaltimea sa fie in jur de 40-45 (max) si sa fie transparenta.Lungimea nu prea conteaza,dar totusi sa nu fie prea lunga.

  32. Multumesc mult Jenel pentru logo-uri.
    O intrebare as mai avea, in ultimu logo cel cu digi apare temperatura, aia e temperatura camerei sau unde este tinut iphone-u ? daca da, spune-mi te rog cum se numeste tweak-ul.
    Multumesc!

  33. Multumesc xxl, doar ca eu ma refeream la bara aia unde arata ceasu,semnalu etc, arata si temperatura. daca te uiti in ultima imagine cea cu logo-ul digi vei vedea.

  34. @ Gabi

    Daca instalezi tweakul Weather Icon , atunci in Settings – pe langa optiunea de a personaliza icoana Weather stock – o sa ai si niste optiuni pentru statusbar: de a afisa temperatura sau o imagine corespunzatoare conditiilor meteo…

  35. am si eu o problema. am instalat custom carrier logo ca sa`mi schimb logoul. am un iphone 5, fara jailbreak si sunt pe cosmote. am urmat instructiunile,dar cand a trebuit sa aleg reteaua pe care sunt nu am gasit cosmote. ce ar trebui sa selectez? sau pe cosmote nu merge? la carrier am 14.0. astept rsp . ms!