UPDATE: Apple ar putea organiza un nou eveniment media in luna februarie

5

  In luna ianuarie a acestui an Apple a tinut un eveniment media in New York in care a prezentat aplicatia iBooks 2, iBooks Author si noile carti digitale care sunt deocamdata disponibile doar in SUA. Conform unor noi informatii aparute astazi, Apple ar urma sa organizeze un eveniment media in luna februarie a acestui an insa persoana care a aflat informatii despre el sustine ca atunci nu va fi prezentata noua tableta iPad 3 si ca Apple va tine un nou eveniment media in luna martie cand va prezenta noul produs ce ar urma sa fie lansat in aceeasi luna.

Special Event for new products will be hold in early March and will release products during March as usual.

  Daca informatiile sunt adevarate atunci Apple are pregatit un nou produs pentru utilizatori insa deocamdata nimeni nu stie despre ce anume este vorba dar se pare ca iPad 3 nu va fi prezentata lumii intregi atunci.

UPDATE: Se pare ca acest nou eveniment al Apple nu va avea loc in luna februarie. Cel din martie ramane in continuare in picioare si la el ar trebui sa vedem pentru prima oara tableta iPad 3.

A number of news outlets picked up on a rumor from a Japanese blog this morning saying that Apple would hold an “unusual” event in February.

This is not going to happen, according to my sources. Apple will not hold an event in February, unusual or otherwise. That’s it.