Mac OS X 10.7.3 are probleme de functionare dar ele pot fi rezolvate

  Aseara Apple a lansat Mac OS X 10.7.3, o noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri care aduce suport pentru limba romana. Din pacate noua versiune a Lion aduce cu ea si multe probleme de functionalitate pentru utilizatori, totul din cauza modului in care se instalaeaza update-ul. O parte dintre cei care au facut update prin Software Update intampina problemele pe care le vedeti in imaginea de mai sus, mai exact aplicatiile se inchid singure si impreuna cu ele se inchide conexiunea de internet iar un restart este singura solutie pentru rezolvarea problemei.

  Partea buna este ca aceste probleme au si o rezolvare insa ea implica reaplicarea update-ului. Pentru a rezolva problemele trebuie sa :

  1. Descarcati versiunea combo a Mac OS X 10.7.3 de aici.
  2. Rulati acea versiune combo peste versiunea instalata deja in Mac-ul vostru si resetati Mac-ul.

  Metoda prezentata mai sus rezolva problemele de functionare si ar fi bine sa o urmati daca le intampinati.

12 COMENTARII

  1. nici un fel de problema pe macuri poate pe hackintosh apar acele probleme

    Am instalat pe iMac si macbook prin update software fara nici o problema

  2. Dupa update, pe Macbook Air late 2011 nu a mai mers webcam-ul – nu il detecta nici FaceTime nici Photo Booth. Dupa reboot, totul a revenit la normal. Ca sa fiu insa sigur, am reinstalat si combo client update.

  3. Am un MacBook Air Mid 2011 de 11 inch cu intel core i5 de 1.6ghz si 2 gb pe ram. Momentan am Mac OS X Lion 10.7 si m-am gandit sa fac un update la 10.7.3. Am descarcat de pe siteul official apple 10.7.3 combo update. Daca il rulez si am aceeasi problema ce sa fac ? nu am hdd pentru time machine deci nu pot face backup daca se duce OS-ul.