Prima Pagina accesorii Prizm – dock-ul Sci-Fi pentru iPhone si iPad

Prizm – dock-ul Sci-Fi pentru iPhone si iPad

  Prizm este un nou model de dock pentru iPhone si iPad care aduce utilizatorilor un design neobisnuit pentru un asemenea gen de produs. Observati in imaginea de mai sus ca vorbim despre un dock facut din aluminiu care are un design extrem de interesant insa nu trebuie sa uitam utilitatea sa deoarece poate sustine o tableta iPad sau un iPhone fara prea mult efort. Dock-ul costa 25 – 30$ in versiunea pentru terminale iPhone si 30 – 35$ in versiunea pentru tableta iPad insa din pacate nu stiu daca puteti comanda unul in Romania.

  Desi arata bine ca sia spect, exista sansa ca un asemenea dock sa va zgarie carcasa iDevice-ului dupa o perioada indelungata de utilizare.

  • Zaone scuzama ca postez si aici sar team intrebat si in alte 2 topicuri si nu miai raspuns. Te rog mult ajutama si pe mine, am u. 4s cu 5.0.1 instalat si vad ca au dispa rut pizele care le sincronizasem din pc. Apare doar camera roll in photos. Unde pot fasii photo library…

  • Daca nu ai melodiile in calculator si ai facut o sincronizare e normal sa dispara. Sper ca urmatorul comentariu sa fie scris logic.

  • Scz am scris repede de pe tableta si de acolo greselile. Eu spuneam de pozeee nici decum de melodii. Ideea e ca atunci cand leam sincronizat au aparut in telefon dar dupa restart a disparut photo library cu totu, intelegi.. Am vazut ca sau plans si altii de asta dupa jailbreak 5.0.1

  • Aa, daca dupa jailbreak cu absinthe au disparut atunci sunt duse daca nu le ai in Photostream sau intr-un backup al iTunes.