Prima Pagina accesorii Video: Duracell lanseaza o carcasa cu baterie externa pentru iPhone

Video: Duracell lanseaza o carcasa cu baterie externa pentru iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFkeKjyuiRg[/youtube]

  Celebra companie Duracell, producatoare de baterii pentru tot felul de dispozitive electronice, are acum si o carcasa cu baterie externa pentru terminalul iPhone 4/4S. Carcasa a fost special conceputa pentru iPhone 4 insa ea functioneaza fara probleme si pe iPhone 4S iar cu ajutorul bateriei incluse ar trebui sa dubleze autonomia terminalului celor de la Apple. Duracell iPhone External Battery Case vine echipata cu o baterie de 1300 mAh care desi este mai mica decat bateria din terminalele iPhone 4/4S ar trebui teoretic sa ofere o autonomie aproape dubla pentru iPhone 4 si doar o crestere de 60% pentru iPhone 4S.

  Carcasa are in partea din spate si un mic stand care ne ajuta sa folosim terminalul iPhone pentru a viziona filme pe YouTube sau direct din aplicatia Music iar partea cea mai buna este ca nu adauga prea multi milimetri la grosimea terminalului. Duracell iPhone External Battery Case nu este inca disponibila pentru achizitie insa in curand Duracell o va pune in vanzare probabil pentru aproximativ 60$.

 • ACH

  O baterie mai mare de 2000mAh, luata de la Mophie, asa cum am eu cu carcasa externa, reuseste sa mi asigure o autonomie de o zi in conditiile in care telefonul singur tinea cam pana la ora 17, incarcat full in dimineata respectiva ( folosesc telefonul excesiv cu toate utilitatile lui si cu un timp mare de convorbiri )
  Mi e greu sa cred ca aceasta baterie de doar 1300 poate sa faca si ea asa ceva.Mi e teama ca i cam degeaba!

 • Popa Vasile

  Apple ar trebui să-și folosească miliardele de dolari de la ciorap și să găsească bateria care ține o lună….și-ar câștiga banii înapoi imediat!

 • Lucreaza sigur si la lucruri de genul asta dar sunt greu de produs.

 • williamxd

  bateria sa tina o luna?? :)) eu cand mi’am cumparat primul mobil, seara l’am pus la incarcat, si bunicamiu face “dc il pui la incarcat? nu te tine ca la masina, un an?” adevarul ca era depasit, dar m’a amuzat. asa si bateria ta @popa vasile, de o luna

 • adi

  @zaone
  esti convins ca e duracell? eu am vazut-o la gsmnet si e o chinezarie iar la duracell nu am vazut asa ceva.

 • daca o fac nucleara poate mai mult de atit, dar apple nu are niciun fizician in laboratoare, decit din aia de stiu fizica clasica, la asta lucrez eu cu altii mii de fizicieni in lume indirect, daca am putea face fuziune asa usor si asa de mic, problema energiei ar fi rezolvata in lume si nu este nevoie decit de niste apa de mare ca si combustibil

 • Radu

  Din cate vad eu…la 4s ar avea o problema la butonul de silent

 • circiumaru cristian

  ACH
  De unde ti-ai luat carcasa aia?

 • Voicu

  @Locohaust fuziunea “la care lucrezi tu” e fisiune(cea care se foloseste in centrale nucleare) defapt :)).. Fuziunea abea daca s-a reusit in laborator pe cativa atomi si ai nevoie de energia consumata de o tara sa faci asa ceva iar tu spui ca lucrezi cu alti fizicieni la miniaturizarea aparatelor care fac asta ca sa faci baterii de telefon? =)))))

 • ACH

  Am adus o de pe Amazon, a durat vreo luna si m a costat vreo 65$ cu tot cu taxe vamale.Sunt multumit ca oricat de mult as utiliza telefonul ma poate duce o zi.Bateria externa imi asigura incarcarea inca o data a telefonului, in conditiile in care incep acest lucru cam de pe la 20%. Tel meu este iphone 4 folosesc suncronizarea permanenta a 4 casute de mail, notificari idevice, etc, convorbiri foarte mult, internet, seara se mai joaca si cel mic cate un joc, si ajung din nou sa l pun la incarcat noaptea cand mai are cca 30%. Am iOS 5
  O recomand!

 • @adi: Nici macar nu e lansata pe piata.

 • adi

  @zaone
  uite despre ce ziceam nu ti se pare identica?
  http://www.gsmnet.ro/extensii-acumulatori-originale/extensie-baterie-qyg-apple-iphone-4-fc8-originala–29370

  d-asta te-am intrebat daca esti sigur ce e duracell, pt ca seamana prea bine cu asta si e prea prost facuta(adica capacu ala de sus iese mult prea usor)

 • Este aproape identica. Totusi cea de la Duracell are cateva diferente si probabil alta baterie.

 • /@voicu mai cauta te rog este fuziune nucleara, fisiune este folosita in centrale cu combustibil uox sau u imbunatatit, fuziunea desi este un proces nuclear nu foloseste acest combustibil, iar un reactor exista in europa in franta, tokamak iti spune ceva, mai cauta ca exista ceva si prin state, iar de iter ai auzit, mm cred ca nu, si da se lucreaza la fuziune nucleara, in fine oamenii neinformati si cu acces la internet ramin ignoranti.