Apple actioneaza Samsung in judecata acuzand-o de copierea tehnologiei pentru autocorectare si deblocarea iDevice-urilor

  Ziua de vineri pare sa fie dedicata rezolvarii problemelor legale privind brevetele de inventie si astazi Apple a actionat compania Samsung in judecata acuzand-o de folosirea fara drept a unor tehnologii pentru autocorectare si deblocarea unui terminal mobil. SUA este tara in care Apple isi protejeaza drepturile de autor si vorbim despre nu mai putin de 4 brevete de inventie pe care Samsung le-ar fi incalcat in terminalele sale. Brevetele de inventie descriu tehnologia afisarii de cuvinte corectate pentru utilizatori si tehnologia deblocarii unui terminal mobil al carui ecran este blocat :

  Daca despre tehnologia deblocarii unui terminal mobil am auzit in trecut, aceasta este prima oara cand Apple actionaza Samsung in judecata protejandu-si un brevet de inventie pentru sistemul de corectare automata a cuvintelor. O instanta din San Jose, California, va decide daca aceste brevete de inventie au fost in vreun fel incalcate de cater compania Samsung si daca acest lucru se va adeveri atunci Apple va cere impunerea unei interdictii de vanzare a produselor Samsung in SUA.