Prima Pagina aplicatii Speaktoit – o alternativa pentru Siri disponibila in App Store

Speaktoit – o alternativa pentru Siri disponibila in App Store

  Speaktoit este o aplicatie disponibila de o saptamana in App Store care promite sa aduca posesorilor de iDevice-uri macar o parte din functionalitatea asistentului Siri disponibil exclusiv pe iPhone 4S. Aplicatia permite utilizatorilor sa poarte diverse confersatii cu sistemul de inteligenta arfiticiala inclusa in ea si spre deosebire de Siri ne da posibilitatea de a seta o imagine a unei persoane care este afisata in interfata de utilizator. Speaktoit este capabil sa caute informatii despre locatii de pe multe tari de pe glob, poate actualiza statusuri de Facebook/Twitter insa nu poate seta alarme sau trimite email-uri.

Speaktoit Assistant is a virtual buddy for your iPhone or iPod that uses natural language technology to answer questions, find information, and connect you with various web services, such as Google, Facebook, Twitter, Foursquare, Evernote, and many others. The Assistant works with your device to get maps, search for news and images, look up weather reports, convert currency and measurements, send email, and much more. No need to memorize special commands or complex interfaces – simply speak or type in everyday language and the Assistant will understand and respond with what you need.

  Speaktoit a fost portat de pe platforma Android OS si este acum disponibil pentru 1.59€ in App Store insa saptamana viitoare va putea fi descarcata gratuita in limita a 100.000 de descarcari.

Pretul initial:
Numele:
Speaktoit Assistant

1.59

s

Developer: Speaktoit LLC
Categoria: Productivity


Descriere: Talking personal assistant for your smartphone. Answers questions, performs tasks, notifies. Works on iPhone 3GS, 4 and 4S!

Speaktoit Assistant is a virtual buddy for your iPhone or iPod that uses natura…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.5 Mb


 • Marian

  astept si eu pareri de la cei care au testat-o. spre deosebire de Evi pe care deja am cumparat-o si care m-a cam dezamagit ca nu a functionat deloc timp de 2 saptamani, aceasta aplicatie pare sa fie mai interesanta

 • Bogdan

  Nu merge perfect dar costa doar 1,59 euro.

 • Anturaj

  Înțelegeți ceva! NU exista alternativa la SIRI.
  EVI e de tot rasul , ce raspunsuri da de iti vine sa arunci telefonul.
  O alternativa la BMW dar cu pretul de Dacia aveti?

 • average

  Speaktoit exista demult pt Android si e gratis.

 • Marian

  pana la urma l-am cumparat. fata de evi este de infinit de ori mai interesant prin simplul fapt ca poate initia apeluri, poate scrie mesaje / mailuri si pare sa “inteleaga” mai bine ceea ce spui. merita 1.59 euro

 • 19cristian67

  SAL. cum pot vedea si subs. Pe VPLAY?