Prima Pagina Apple NoSleep te ajuta sa tii un MacBook pornit cand ii inchizi capacul

NoSleep te ajuta sa tii un MacBook pornit cand ii inchizi capacul

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  MacBook-urile noi ale companiei Apple nu au acum optiunea de a dezactiva modul Sleep in momentul in care capacul dispozitivului este inchis. Apple a dezactivat optiunea din cauza noului design implementat in Mac-urile sale, design care nu permite aerului as circule si sa raceasca toate componentele interne in cazul in care capacul laptop-ului este inchis. Daca airflow-ul nu este o problema pentru voi si vreti sa aveti posibilitatea de a inchide capaul Mac-ului fara ca acesta sa intre in Sleep Mode atunci NoSleep este tweak-ul de care aveti nevoie.

  Pur si simplu descarcati NoSleep de aici, il instalati si veti vedea ca in status bar aveti o noua icontia. Facand click pe acea icontia veti deschide un nou meniu unde bifati optiunea Do not fall asleep when lid is closed si atunci cand veti inchide capacul Mac-ului vostru acesta va ramane deschis. Va readuc in atentie faptul ca folosirea unui MacBook in clamshell mode(cu capacul inchis) s-ar putea sa genereze probleme cu supraincalzirea componentelor interne.

emag black friday lista reduceri
 • dev

  Pai, tocmai ca exista clamshell mode. Cu un periferic atasat si un monitor extern, apesi.. ori o tasta la tastatura externa, ori dai click la un mouse si porneste cu capacul inchis.

 • Bine, cred ca e clar ca in articol nu am vorbit de conectarea unui ecran extern.

 • Fador Calin

  Conform ce spune @dev!

 • A negat cineva?

 • “design care nu permite aerului as circule si sa raceasca toate componentele interne in cazul in care capacul laptop-ului este inchis” – wrong!

 • ANdu

  off: zaone, pune si tu link catre wallpaper te rog. 🙂

 • Nemo

  Eu folosesc Insomnia 1.3.5
  Isi face treaba f bine, dar nu stiu daca merge pe Lion (ca nu am…)
  O problema ar fi informatia ca inchiderea capacului in timpul functionarii favorizeaza transmiterea caldurii de la componentele calde spre ecran, si se pare ca LCD-urile sunt sensibile la caldura; chestia asta e oricum in conflict cu faptul ca Apple permite inchiderea capacului in timpul functionarii cu un monitor extern… asa ca nu stiu
  Pot spune ca ecranul Macului meu e mai decolorat la mijloc, dar e batraior, nu cred ca are legatura cu folosirea lui cu capacul inchis.