Sondaj: Ce te-ar convinge sa cumperi tableta iPad 3?

  De saptamana trecuta stim in mare ce anume va aduce noua tableta iPad dezvoltata de catre compania Apple insa desigur ca trebuie sa o vedem prezentata in cadrul unei conferinte pentru a avea totul confirmat. Deocamdata se zvoneste ca iPad 3 va veni cu: Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536, procesor dual-core mai puternic decat cel din iPad 2, chip grafic mai performant decat cel din iPad 2, o posibila baterie de capacitate mai mare, posibila conectivitate cu retele LTE, acelasi design, camere mai bune si cateva aplicatii dedicate.

  Privind lista de mai sus, care dintre aceste noutati ar fi indeajuns de convingatoare pentru a va determina sa cumparati noua tableta?


31 COMENTARII

  1. am iPad 2 si sunt multumit de ce face (adica e potrivit pt necesitatile mele de utilizare). Pt a da 6-800 euro pe un ipad 3 ar trebui sa fie intr-adevar o schimbare spectaculoasa fata de ipad 2. doar retina display, procesor mai puternic si baterie mai buna nu-s suficiente pt a trece de la un produs bun la altul incremental mai bun.

    Pot da un exemplu: daca baga retina, procesor quad core, ssd de 250 gb, siri implementat ca in star trek (adica sa pot comanda abolut tot vocal:)) si baterie care tine 30-40 de ore … da as scoate inca 6-800 euro din buzunar (as scoate si 1000 de fapt). Cum nu vor scoate asa ceva … cred ca produsul nu ma vizeaza si e destinat unei combinatii de easy money si fanatic Apple. (sau celor care au ipad 1 sau nici un ipad – nu iau in calcul alte tablete pt ca … nu pot fi luate in calcul)

  2. Am ipad 2 ai iphone 4s. Display-ul pe ipad… Lasa de dorit mult! Dupa ce folosesc putin mai mult iphone-ul si ma apuc de ipad simt o diferenta foarte mare!! Displayul retina merita toti banii!!

  3. Singura diferenta sesizabila o sa fie ecranul si camera. Atat.

    Faptul ca are procesor mai puternic este de inteles pt ca are o rezolutie mai mare.
    La fel si bateria mai mare ca sa sustina puterea mai mare .
    Deci ca performante nu cred ca va fi peste ipad 2, in jocuri si aplicatii ma refer.

    Asa ca probabil nu o sa o cumpar,cel putin in prima jumatate a anului, raman la ipad 2.

  4. Retina si pentru mine ar conta, dar mi-am dat seama ca nu e un motiv solid..iei retina doar daca vrei perfectiune. Ipad 2 isi face treaba bine bine. Si ca ecran e peste laptop-ul ce il am, dar da…o sa iau Ipad 3 pentru RETINA 🙁

  5. Pe mine m-ar convinge daca ar iesi cu un soft care sa iti permita sa conectezi la el iPhoneul cu iTunes si sa pui aplicatiile si astea pe el ca si prin PC si o conexiune rj45 sa putem folosi internetul de acasa in caz ca descarcam aplicatii mai mari!

  6. retina in primul rand. camera 720p frontala si 1080p in spate. fara retina nici nu ma intereseaza. poate sa aibe 6 nuclee si 12GB ram.

  7. @soulyd : Rj 45 pe ipad3 ? De wireless nu ai auzit ? Poate ar fi bine sa puna si un sistem 5.1 ca nu se aude bine si chiar tastatura si mouse …sau cine stie ?

  8. windows 8 pe ipad 3, ltu os x pe ipad 3, cineva zicea de 250gb SSD, altcineva 6 nuclee 12gb ram, apoi cineva spunea ca daca se face un software nou, doar pentru atat nu trebuie un iPad 3. Cei cu resurse de calculator, dar la ce va asteptati de la un iPad ventilator?

  9. Daca tot se zvoneste ca fizic, Ipad 3 va fi la fel cu Ipad 2, atunci se va putea pune retina display si pe Ipad 2 (pentru cei care ar vrea Ipad3 doar pentru retina display, printre care ma regasesc si eu).

  10. Nu poti face asa ceva, e imposibil. Carcasa e facuta altfel, placa de baza e conceputa altfel, ecranul consuma mai mult, tableta nu are destula putere de procesare and the list goes on and on.

  11. Pt cei cu iPad2: probabil upgrade-ul costa undeva la 300… Plus asteptarea pana se poate face achizitia… Bateria si pretul probabil o sa ramana la fel…

    Alte diferente ar fi:
    camerele inbunatatite, probabil vei putea filma in format 720p;
    Siri rulz;
    Alte mici chestii cool – ramane de vazut 🙂

    Pe mine cred ca m-au convins cei de la Apple, altfel dupa ce apare iPad3 o sa scada pretul cu destul de mult pt iPad2… Deci acum sau niciodata fac upgrade-ul…