Tableta iPad 2 disponibila cu aproape 15% reducere in SUA inaintea lansarii iPad 3

  Zilele trecute am aflat ca tableta iPad 2 incepe sa fie indisponibila la partenerii Apple din SUA si astazi aflam ca altii ofera reduceri considerabile pentru aceeasi tableta a companiei Apple. Un operator regional din SUA a introdus o noua promotie pentru iPad 2 care ofera utilizatorilor o reducere de 70$ pentru versiunea Wi-Fi Only a tabletei. Aceasta este probabil cea mai importanta reducere oferita pentru tableta companiei Apple de la lansarea sa si pana in prezent iar in baza ei se speculaza ca produsul ar urma sa fie scos in curand din vanzare.

  Avand in vedere ca iPad 3 ar urma sa fie lansata in luna martie reducerea este normala insa ea ar putea inseamna si o reducere a pretului actualului model cand tableta iPad 3 va fi disponibila pentru achizitie in magazinele Apple. O tableta iPad 2 Wi-Fi Only pentru doar 399$ sau mai putin ar deveni extrem de atractiva pentru multi viitori clienti ai companiei Apple.

3 COMENTARII

  1. Daca ar scadea pretul unui ipad2 cu 3G undeva la 2000 lei sau chiar mai jos m-ar tenta si pe mine. 🙂 ar fi un pret corect dpmdv. Asa ca si eu astept sa apara ipad3 ca sa scada pretul la 2 :D.

  2. Pretul Ipad 2 va fi influentat de succesul Ipad 3. Avem exemplu viu: Iphone 4 a ramas aproximativ la aceleasi preturi dupa lansarea 4s.

  3. Nu se merita sa dai 20 mil pe o tableta cu 3g incorporat , mai degraba dai 12 mil pe o tableta wifi only . Poti pune un stick usb cu o cartela de 3G , sau utilizezi un router wireless 3g , de 23 usd cu transport inclus din China, chiar recent am cumparat asa ceva pt cineva cu o tableta wifi only. Sa dai de la 12 mil la 20 mil doar pt 3g incorporat e oarecum multisor. Pt cine are bani , aspectele astea nu mai conteaza …