Scam online facut folosind brandul Orange si iDevice-uri

  Daca tot v-am zis in weekend de pacalelile la care romanii se inghesuie mai repede decat la tigai la pret redus, am astazi un alt scam care de aceasta data implica brandul unei companii, Orange Romania. Pe Facebook a aparut o pagina care parea a fi a Orange Romania si parea ca organizeaza concursuri in care se ofera drept premii iDevice-uri. I-am contactat pe cei de la Orange la amiaza, stiau de problema, raportasera totul la Facebook si vad ca intre timp toate mesajele de pe acea pagina au disparut.

  Va reamintesc faptul ca 99% dintre paginile de acest gen sunt simple inselatorii. Ar fi interesant daca Orange ar face si o plangere panala pentru problema asta.

4 COMENTARII

  1. Ha ha, chiar azi am vazut si eu pagina si am dat Report Spam. Stiu ca nu se va rezolva nimic dar macar trag un semnal la cei de la Facebook. Daca deschideti sectiunea de poze o sa vedeti poze in care scrie ca pagina este falsa si ca trebuie sa ne trezim la realitate.

  2. si ce rezolva Orange cu plangerea penala ??? pe cine trage la raspundere pe cei de la Facebook??…doi bani nu da aia pe Orange sa fim seriosi

  3. Cat de usor se pacalesc oamenii. Eu cunosc angajati la orange care voiau sa participe la concurs. De fiecare data cand vad tampenii d-astea ar trebui sa dati report as scam. Oare cu ce ii ajuta pe cei care faceau asemenea scam-uri Like-urile si Share-urile?