Prima Pagina Cosmote Cosmote vine in ajutorul persoanelor afectate de ninsori

Cosmote vine in ajutorul persoanelor afectate de ninsori

Ieri cei de la Orange au facut o fapta buna, acum vine randul celor de la Cosmote dar oare Vodafone ce face?

Buna ziua,

Ne face placere să vă anunţăm că, pentru a veni în întampinarea clienţilor săi în această perioadă dificilă, COSMOTE România va extinde cu şapte zile termenul de plată al abonaţilor din zonele afectate de zăpadă şi condiţii de vreme severe. Extinderea de şapte zile se va adăuga celor 17 zile ce reprezintă termenul de plată standard (cel mai extins termen de pe piaţă). Astfel, pentru facturile scadente în luna februarie, termenul de plată va fi de 24 de zile.

Numai bine.

UPDATE: Vodafone a actionat inca de saptamana trecuta.

Bucuresti, 9 februarie 2012 – Vodafone Romania vine in sprijinul clientilor care locuiesc in cele 19 judete afectate de vremea extrema prin prelungirea termenului de plata a facturii cu sapte zile.  Aceasta facilitate este valabila pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din cele 19 judete: Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea.

De asemenea, Fundatia Vodafone doneaza 5.000 Euro pentru Crucea Rosie Romana, pentru actiunile pe care le desfasoara in zonele izolate, in aceasta perioada.

 • bgd47

  Vodafone sunt primii care au oferit 100 de minute valabile 30 de zile si amanare de plata.

 • ad3mar

  Vodafone doarme! Se trezeste doar daca are de luat si nu de dat! 🙂

 • Bogdan

  @zaone: astia de la cosmote au fost “mai tari” :))), deci cum spuneam si ieri MARKETING PUR.

 • Florin

  Oameni buni, VODAFONE a facut asta de saptamana trecuta. TREZITI-VA, MULTI OAMENI AFECTATI NU AU ENERGIE ELECTRICA DE O SAPTAMANA, DECI NICI BATERII LA TELEFOANE. E O MARE PORCARIE.
  PROBABIL CA UNORA LE ESTE BUNA INITIATIVA, DE LAUDAT, DAR ACEIA SUNT PUTINI. MAI BINE AR TRIMITE MASINI CU AJUTOARE DECAT SA LE DEA MINUTE.

 • Claudiu daniel

  Bravo !! Vezi incet incet se trezeste romanul ! Cu publicitate sau fara se poate !! Sa te tii comentarii !!

 • devlin3x

  Vodafone a oferit de vineri 100 de minute celor din zonele afectate.
  De amanare nu stiu.

 • Intr-adevar, Vodafone a actionat inca de saptamana trecuta.
  @Bogdan: Nu pornesc o noua discutie cu tine pe tema asta.

 • Bogdan

  @zaone: :))) nici eu, dar ideea este ca trebuie sa iti asumi ca esti neutru, nu partinitor. Sper ca ti-ai dat seama ca este doar strategie de marketing pe bani putinii si pe necazul oamenilor.

 • @Bogdan: Eu nu tin cu nimeni, am remarcat fapta lor si am laudat-o. Acum astept sa apara careva si sa spuna ca am luat bani de la toti trei operatorii din moment ce am scris despre fiecare.

 • Claudiu daniel

  Lasai ca incep iar ! :))