Pacaleala online cu iPhone-uri gratuite pentru romani

In cele din urma a aparut si varianta romaneasca a acestui concurs !  Ce trebuie sa faci ? Cum functioneaza ?  Tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE & SHARE iar castigatorii voi fi alesi cu ajutorul unui script aleator , sansele fiind ca 60 % dintre participanti sa isi primeasca premiul ! 

LIKE & SHARE ( Imi place – Distribuie )

  Acela este mesajul cu care o persoana se distreaza vazand cand ZECI DE MII de creduli dau like sau share in speranta ca un iPhone 4S le va pica din cer in brate. Totul face parte dintr-o pacaleala de pacaleala(cum zice Maruta) derulata pe Facebook de catre o persoana care a gasit vulnerabilitatea romanilor. Pagina care promoveaza concursul nu are absolut nicio metoda de contact, are peste 10.000 de like-uri si inca alte cateva mii de like-uri si share-uri la niste mesaje prin care mii de creduli incearca sa castige un premiul inexistent.

  Pentru ca mi-a fost inundat contul de Facebook de pacaleala asta va recomand sa va uitati la pagina aia de Facebook, sa va puneti mintea la contributie si sa ii dati report nu like. Intreaga pacaleala face parte dintr-o operatiune mai mare care a avut succes la americani unde si mai multi oameni au asteptat in fata monitorului sa apara un iPhone 4S in mod magic pe masa.