Video: Remove sterge elementele nedorite din pozele tale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flNomXIIWr4[/youtube]

   Remove este o aplicatie pentru iOS si Android OS care urmeaza sa fie lansata in viitorul apropiat si va permite utilizatorilor sa stearga elementele nedorite din poze. Vorbim despre oameni sau elemente statice care pot fi sterse prin simpla selectare a lor si apasare a unui buton. Aplicatia foloseste un algoritm special care permite refacerea zonei in care se afla un anumit element deci practic reconstruieste acea portiune folosind bucati din imagine asa ca elementele care nu au fost captate in poze dar exista in realitate nu vor fi afisate.

When capturing photos in a busy area, like a public square or a concert for example, it is often difficult to get a clean shot without unwanted objects entering the frame. Now you can capture the shot anyway, and simply let the camera remove the people for you! Point your camera and take a photo. Afterwards you can remove anyone moving around, or select your friends and remove any strangers.

  Scalado este compania care dezvolta aceasta aplicatie insa din pacate nu se stie data la care ea va fi disponibila pentru achizitie.