Prima Pagina aplicatii Video: Remove sterge elementele nedorite din pozele tale

Video: Remove sterge elementele nedorite din pozele tale

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flNomXIIWr4[/youtube]

   Remove este o aplicatie pentru iOS si Android OS care urmeaza sa fie lansata in viitorul apropiat si va permite utilizatorilor sa stearga elementele nedorite din poze. Vorbim despre oameni sau elemente statice care pot fi sterse prin simpla selectare a lor si apasare a unui buton. Aplicatia foloseste un algoritm special care permite refacerea zonei in care se afla un anumit element deci practic reconstruieste acea portiune folosind bucati din imagine asa ca elementele care nu au fost captate in poze dar exista in realitate nu vor fi afisate.

When capturing photos in a busy area, like a public square or a concert for example, it is often difficult to get a clean shot without unwanted objects entering the frame. Now you can capture the shot anyway, and simply let the camera remove the people for you! Point your camera and take a photo. Afterwards you can remove anyone moving around, or select your friends and remove any strangers.

  Scalado este compania care dezvolta aceasta aplicatie insa din pacate nu se stie data la care ea va fi disponibila pentru achizitie.

 • Anton

  Asta pare de domeniul sf ului. Daca in spatele unei persoane se afla o alta cum naiba sa scoata o persoana si aia din spate sa ramana? Daca e un perete compact asta nu zic ca nu se poate dar altfel e cam SF. Asta e program dala de adunat fonduri!!

 • @Anton: Ce te mira treaba asta, ai lucrat pana acuma in photoshop sau te-ai lovit de el? Cu el poti face ce vrei tu, imaginatie sa ai, ar fi binevenit si un program de genul pe telefon, fara sa m-ai fi nevoit sa folosesti calculatorului, oricum presupun ca si pretul aplicatiei o sa fie pe masura.

 • AlViN

  TouchRetouch face cam acelasi lucru … numai ca trebuie tu sa conturezi ceea ce vrei sa dispara.

 • Anton

  Tocmai ca ma mai joc in paint din cand in cand si daia zic ca e cam sf. Dar cum se vede si in filmulet programul respectiv nu are cum sa stie ce ar fi in spatele fiecarui obiect.

 • Flo

  ANTON, Cati ani ai?

 • Anton

  Interesant touch retouch. Dupa ce m-am jucat cateva minute cu el, m-a convins ca totusi e posibil cu sf ul ala 🙂

 • Sir Vladio

  dragut 🙂
  ar fi de dorit un tweak prin care se pot sterge selectiv pozele din photostream 😀

 • Adrian Octav

  @Anton in primul rand poate sa ia niste cadre pana face poza ! si atunci cand stergi isi face un calcul si vede unde nu era persoana respectiva ! e doar 1 din multele posibilitati! a 2-a ar putea fi content aware fill asa ca go la paint !

 • Mutu

  Hm.. La TouchRetouch e o mare diferenta, aceea ca nu intotdeuna obiectele/persoanele pe care le stergi dispar complet. De fapt dispar, dar ramane o urma nasoala.. nu cred ca v-au iesit voua toate pozele perfect. (exemplu : ca stergi un fir de curent dintr-un peisaj e una, sa stergi o persoana de langa tine sau din poza.. meh, cam greu!)

  Cat despre “SF-ul” asta.. sper sa devina realitate !

 • Stefan

  @ anton ce sf frate ? Functioneaza asa simplu…doamne. Cand a aparut iphone-ul in 2007 cred ca ai zis ca e sf.

 • Athy

  +1Sir Vladio

 • Marius-George T.

  Ar fi bun daca ar aparea este un must have daca este posibil 100% ce arata in videoclip