In App Store se publica de trei ori mai multe aplicatii decat in Android Market

  In momentul de fata App Store-ul are cu aproximativ 150.000 de aplicatii in plus fata de Android Market si rata zilnica de publicare a unor noi aplicatii este de trei ori mai mare decat in magazinul celor de la Google. Informatiile vin de la Flurry, un serviciu specializat pe contorizarea “miscarilor” pe care le fac dezvoltatorii in App Store-uri si se pare ca tot mai multi dezvoltatori sunt atrasi de catre Apple. Desi se anunta ca Android Market-ul va depasi App Store-ul in ceea ce priveste numarul de aplicatii disponibile, iata ca acest lucru este inca foarte foarte departe de realitate desi ca si cota de piata lucrurile sunt complet diferite.

Fresh data released on Tuesday suggests that the number of new apps entering the Apple App Store outpace those from the competing Google Market three to one, with developers leaning toward iOS partly because of Android’s platform fragmentation. 

  Desi App Store-ul are mai multe aplicatii si zilnic se publica mai multe aplicatii in el, problema este ca multe dintre ele sunt complet inutile sau sunt facute pentru a insela utilizatorii. Apple se poate lauda cu cel mai mare magazin de aplicatii insa in ceea ce priveste calitatea lor nu cred ca exista diferenta foarte mare intre el si Android Market.