Prima Pagina Apple HTC Speak – un Siri facut de HTC

HTC Speak – un Siri facut de HTC

  Pentru ca Siri este atat de popular si determina atat de multi oameni sa cumpere un iPhone 4S sau sa instaleze un port ilegal, multe companii se gandesc la modalitati prin care ar putea aduce servicii similare utilizatorilor sai. Cei de la HTC au in plan introducerea unui sistem similar pentru poprii utilizatori si il vor numi HTC Speak. Intr-o recenta versiune a Sense 4.0, care este inca in versiune beta, a fost descoperit sistemul HTC Speak care pare sa contina functii similare cu cele ale asistentului Siri din iOS.

People continue to dig through the Sense 4.0-touting Endeavor’s RUU to see what lies ahead for future HTC phones, and while there doesn’t appear to be any hint of the device being PlayStation certified, there is a little app that’s raising some eyebrows: HTC Speak. Its icon is what you’re looking at over there on the right. There are no ports of this ROM available for the EVO or any other device yet, so we can only speculate what Speak will do. But if digging through its image files tell us anything, then it looks like this app is intended for voice control, as I found “microphone” and “listening” images when I pulled the app icon from the ROM.

  Desi aplicatia HTC Speak este disponibila in Sense 4.0 ea nu poate fi utilizata asa ca totul a fost judecat in baza codului disponibil dar si a imaginilor care sugereaza ca sistemul va recunoaste comenzi vocale. Nu ar fi neobisnuit ca HTC sa faca un sistem propriu de recunoastere a comenzilor vocale insa Android 4.0 are deja asa ceva. Este clar ca HTC nu este multumita de ceea ce ofera Android OS si este clar ca Apple a stabilit u nou standard pentru smartphone-uri: inluderea unui sistem de recunoastere a comenzilor vocale si scriere dupa dictare.

 • Cosmin

  Intreb si eu…. Daca instalez siri pe Iphon 4 oare nu as putea sa folosesc doar capacitatea de control al IOS prin cydia tweak’s handsfree comands etc fara conectare la serverele”hackerilor” ????

 • Unele merg, aletle nu merg.

 • Cosmin

  Ok. Sti cumva un tutorial de instalare
  Sau sursa download siri??
  Si daca exista vreun risc pt device-ul meu

 • Feurdean

  Cum adica unele merg ??? Te rog explica in cateva cuvinte

 • Pingback: Video: Utter - un Siri pentru Android OS()

 • Adica unele tweak-uri merg cu porturile neoficiale ale Siri, altele nu merg.

 • Popa Vasile

  Inovatorii de la HTC… 🙁

 • Cosmin

  Zaone nu-mi raspunzi ? 😛

 • Instalezi Spire din Cydia, fara proxy nu merge, easy. Da, exista riscul sa blochezi telefonul si sa trebuiasca sa faci restore.

 • Cosmin

  Ms ! Eu citisem ceva ca nu mai pot face jailbreak pe viitor dupa dezinstalare …..nush

 • Yeah, nu mai citi prostii. Poti face jailbreak dupa restore daca exista o solutie de jailbreak pentru versiunea de iOS pe care o instalezi si acum exista pentru toate.