Prima Pagina Apple MacPad Pro – conceptul unui Mac al viitorului

MacPad Pro – conceptul unui Mac al viitorului

  V-am spus zilele trecute ca Apple planuieste sa lanseze o noua linie MacBook Pro care ar urma sa aiba un design asemanator cu cel al actualelor MacBook Air-uri si astazi am pentru voi un concept al unui MacPad Pro. Numele vine de la combinatia dintre MacBook Pro si tableta iPad deoarece intregul produs reprezinta practic doua tablete iPad unite insa cu mai multa functionalitate. Tabletele iPad sunt folosite ca ecran touchscreen si ca tastatura/touchpad, ambele fiind controlabile prin gesturi multitouch. Design-ul nu pot sa spun ca ma incanta si nici ideea de a avea doua tablete iPad nu este chiar atat de grozava insa probabil multi vor gasi acest concept mai mult decat interesant.

 

 • Razvan

  Inutil, iti va fi greu sa te obisnuiesti cu tastatura aia.Cum tii podul palmei? Trebuie sa stai cu mana in sus si doar sa tastezi ,nu ca la o tastarura normala unde iti pot pune mainile fara vreo problema pe ea.

 • Zdulea

  Problema e alta… daca se blocheaza softul tastaturii? 🙂

 • totomess

  Nu as vrea sa joc CS cu o asemenea tastatura

 • Hybrid

  Sa sti ca numai de cs nu ii doare pe ei :)) dupa mine arata destul de bine doar daca ar face mai mare tastatura si mai mic touchpad-ul dar deja numai e macbook

 • Vlad

  Exista asa ceva facut de Acer parca…..nu m-a dat pe spate ca si experienta (lag mare) dar e un subiect care merita atentia.

 • iPad2istul

  Va dati seama ca niciun concept nu poate arata asa. Ganditi-va numai ca ecranul unei tablete trebuie sa aiba un bevel (vezi celebra tableta Sony P). Poate daca doar se foloseste ecranul flexibil, dar nici atunci nu cred ca poate fi pliat pana la 180 de grade fara sa se deterioreze.
  Asa ca acest concept este deocamdata SF.

 • Adrian

  Defapt ideea nu este chiar noua, inaintea iPad-ului lui Jobs, aparuse un astfel de gadget pe care am reusit sa-l achizitionez. Toshiba Libretto se numeste si pot sa va spun ca era chiar cool, puteai sa-l tii orocum, deschis ca o carte, il faceai laptop sau chiar tableta. Problema lui, defapt singura problema, era pretul destul de piperat, asta fiind motivul principal pentru care s-a renuntat la fabricarea lui. Plus de asta aparuse si iPad la un sfert de pret al Toshiba Libretto asa ca a fost dat uitarii dar era o jucarie care mie chiar imi placea.

  http://www.pccommerce.ro/laptopuri-si-tablete/tablete/tableta-toshiba-libretto-w100-10d-cu-procesor-pentium-dual-core-u5400-1-2ghz-7-home-premium-black-642.html?