Video: PocketTouch – o noua tehnologie dezvoltata de Microsoft care ne va permite sa folosim un smartphone cand este in buzunar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HR3Mnjt76fA[/youtube]

  Stiti deja cu totii ca un smartphone cu touchscreen nu poate fi utilizat atunci cand intre degetul vostru si ecran exista un material. Daca acel material nu conduce electricitatea atunci ecranul smartphone-ului nu va inregistra absolut nicio comanda insa Microsoft incearca sa rezolve aceasta “problema”. Compania din Redmond a conceput un nou model de senzor care permite utilizatorilor sa interactioneze cu propriul smartphone fara a il scoate din buzunar si clipul video de mai sus explica intregul proces.

  Desi multi se bucura ca nu pot folosi un touchscreen prin pantaloni sau prin orice alt buzunar, Microsoft crede ca tehnologia PocketTouch trebuie implementata in viitoarele smartphone-uri. Mai interesant este ca senzorii din actualele touchscreen-uri pot fi modificate pentru a inregistra comenzile utilizatorilor insa nu cred ca exista vreun producator dispus sa faca asa ceva pentru un model actual. Eu unu nu as fi chiar atat de interesat sa pot controla ecranul prin orice materia, voi?