Video: AsssistantConnect iti permite sa utilizezi Siri fara un server proxy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUhxezkZdi0[/youtube]

  AssistantConnect/AssistantConnect 4S este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa foloseasca Siri fara un proxy. Tweak-ul este disponibil in doua forme, una care trebuie instalata pe iPhone 4S si una care trebuie instalata pe vechile iDevice-uri insa el functioneaza numai daca aveti Spire instalati deja deci trebuie sa instalati si acel plugin. AssistantConnect 4S trebuie instalat pe un iPhone 4S unde trebuie deschis si trebuie sa utilizati Siri in timp ce el este deschis apoi sa apasati butonul Email Siri Data. Tweak-ul va trimite prin email catre un alt iDevice un fisier in care sunt salvate niste token-uri care sunt necesare pentru conecatarea la serverele Apple.

  Pe vechile iDevice-uri deschideti email-ul, accesati fisierul si alegeti Open in AssistantConnect si fisierul va fi deschis in respectiva aplicatie apoi veti primi un mesaj care va atentioneaza ca fisierul a fost incarcat. Dupa ce acel mesaj este afisat trebuie sa mergeti in Settings>Spire si sa introduceti url-ul https://guzzoni.apple.com in dreptul campului Proxy Host. Dupa introducerea acelui proxy puteti utiliza Siri fara probleme pe terminalul vostru. Daca aveti un iPhone 4S va atentionez ca Apple va poate bloca accesul la serverele sale pentru oferirea token-urilor unor alti utilizatori care nu au iPhone 4S. Din pacate fisierul trimis de pe iPhone 4S este valabil doar o singura zi.

  Daca aveti o tableta iPad puteti utiliza acelasi proces insa dupa ce instalati AssistantConnect si Spire trebuie mai intai sa mergeti in /System/Library/CoreServices/Springboard.app/ unde deschideti fisierul K93AP.plist(sau  K94AP.plist ori K95AP.plist) cu un editor text si cautati intrarea :

<key>ipad</key>

<true/>

  Pe care o veti cshimba cu :

<key>ipad</key>

<false/>

  Dupa modificare mergeti in Settings>General>Siri si activati asistentul.

  AssistantConnect functioneaza pe iOS 5/5.0.1 si este compatibil cu:

  • iPhone 3GS;
  • iPhone 4;
  • iPhone 4S;
  • iPad 1 – probabil;
  • iPad 2;
  • iPod Touch 3G – probabil;
  • iPod Touch 4G – probabil.

32 COMENTARII

  1. Nu merge tweakul AssistantConnect … dupa ce il instalez, si intru in el imi spune:”Your AssistantConnect data will expire on:” si asta e tot, nu-mi apare ca in poza afisata de tine, Zaone. Exista vreo rezolvare la asta?

  2. zaone ma poti ajuta si pe mn. eu am iphone 4 si as dori sa am siri. am facut tot ce scria acolo si mi-a ramas doar sa primesc de la cineva mail. ma poti auta te rog

  3. l MINE NU MERGE DE NICI UN FEL..
    am facut exact ce se cere..
    am spire instalat de ceva vreme (nefunctional)…am scos certificatul care era instalat..si apoi am instalat assistantconnect din Cydia.
    pe un 4S..am instalat AssistanConnect si am dat o comanda la SIRI cu Assistant deschis..apoi am dat send email…
    am primit pe Iphone 4 am dat open with assistant connect si mi-a dat succesfully…
    am bag https://guzzion.apple.com la spire Proxy Host…si imi da ca nu se poate conecta..ca ii pare rau ca bla bla bla..
    deci ce mai e de facut?

  4. Folosesc Siri cu iPhone 4 si la școala, unde nu ați vrea sa știți cum e, mă înțelege perfect!
    Off: Foarte bun, merge super si pe EDGE, nu am de ce sa mă plâng!(Spire cu srv free)

  5. pai eu aveam siri de pe siriport.ru, si aveam acelasi token deci se pare ca hackerii tot intra la voi in telefon, dar SIRI merge 100% dupa cateva incercari 😉 .

  6. Oricum daca dati un search pe internet o sa vedeti ca unui hacker a stat pana cand i s-a conectat la server cel mai putin 5 minute si cel mai mult 12 ore, mie personal am stat si cateva minute dar si cateva ore, si am incercat de multe ori si a mers..dar dupa ce l-am folosit 1 zi l-am sters:D , de exemplu un coleg de-al meu are si tweakuri instalate si i spune close my wifi close my etc ..

    Succes!

  7. Nu inteleg de ce va chinuiti atat pt Siri. Eu m-am jucat cu siri pe un i4s al unui prieten, am vazut ce stie dupa 20 minute deja nu mai aveam ce face cu el. E o chestie de moment ca dupa ceva timp nu-l mai folosesti, te plictisesti, pe multi ii cunosc cu 4s care au siri off si nu sunt genu sa se laude in tramvai ca ii spune siri cate grade sunt afara.

  8. Sal…am un ipad2 de 32gb si vreau sami instale siri p el si nu merge cu assistant connect…imi zice your assistantconnect data will expire on:
    Si nu mai scrie nimik mai departe…nu imi arata chestia cu mailu…ce are?