Video: AsssistantConnect iti permite sa utilizezi Siri fara un server proxy

32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUhxezkZdi0[/youtube]

  AssistantConnect/AssistantConnect 4S este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa foloseasca Siri fara un proxy. Tweak-ul este disponibil in doua forme, una care trebuie instalata pe iPhone 4S si una care trebuie instalata pe vechile iDevice-uri insa el functioneaza numai daca aveti Spire instalati deja deci trebuie sa instalati si acel plugin. AssistantConnect 4S trebuie instalat pe un iPhone 4S unde trebuie deschis si trebuie sa utilizati Siri in timp ce el este deschis apoi sa apasati butonul Email Siri Data. Tweak-ul va trimite prin email catre un alt iDevice un fisier in care sunt salvate niste token-uri care sunt necesare pentru conecatarea la serverele Apple.

  Pe vechile iDevice-uri deschideti email-ul, accesati fisierul si alegeti Open in AssistantConnect si fisierul va fi deschis in respectiva aplicatie apoi veti primi un mesaj care va atentioneaza ca fisierul a fost incarcat. Dupa ce acel mesaj este afisat trebuie sa mergeti in Settings>Spire si sa introduceti url-ul https://guzzoni.apple.com in dreptul campului Proxy Host. Dupa introducerea acelui proxy puteti utiliza Siri fara probleme pe terminalul vostru. Daca aveti un iPhone 4S va atentionez ca Apple va poate bloca accesul la serverele sale pentru oferirea token-urilor unor alti utilizatori care nu au iPhone 4S. Din pacate fisierul trimis de pe iPhone 4S este valabil doar o singura zi.

  Daca aveti o tableta iPad puteti utiliza acelasi proces insa dupa ce instalati AssistantConnect si Spire trebuie mai intai sa mergeti in /System/Library/CoreServices/Springboard.app/ unde deschideti fisierul K93AP.plist(sau  K94AP.plist ori K95AP.plist) cu un editor text si cautati intrarea :

<key>ipad</key>

<true/>

  Pe care o veti cshimba cu :

<key>ipad</key>

<false/>

  Dupa modificare mergeti in Settings>General>Siri si activati asistentul.

  AssistantConnect functioneaza pe iOS 5/5.0.1 si este compatibil cu:

  • iPhone 3GS;
  • iPhone 4;
  • iPhone 4S;
  • iPad 1 – probabil;
  • iPad 2;
  • iPod Touch 3G – probabil;
  • iPod Touch 4G – probabil.