Ce jocuri pentru PC/console ai dori sa vezi in App Store?

  Succesul jocului Grand Theft Auto III i-a determinat pe cei de la RockStar Games sa anunte ca jocul Max Payne va fi portat pe platforma iOS in lunile urmatoare. Atat Grand Theft Auto III cat si Max Payne reprezinta simple porturi ale versiunilor pentru console ale celor doua jocuri deci Rockstar Games nu a construit jocurile “de la zero” pentru platforma iOS. Ideea celor de la Rockstar Games le-ar putea da altor mari dezvoltatori de jocuri ideea de a isi porta titlurile pe platforma companiei Apple si desi unii au adus jocuri nu prea populare, poate in viitor vom vedea ceva cu adevarat interesant.

  Voi ce jocuri de pe PC/console ati dori sa vedeti pe platforma iOS in viitor?

51 COMENTARII

  1. Salbaticu, pentru majoritatea jocurilor listate de tine exista destule titluri care sunt foarte asemanatoare sau chiar aceleasi, gen Heroes of Sparta este copie dupa God of war, exista un Mortal Kombat destul de reusit pentru iOS. Eu as vrea sa vad Skyrim, LA Noir si Deus Ex pe iDevice-uri si abea astept sa apara Mass Effect pentru iphone <3

  2. Apropo, stie cineva un joc de strategie bun, si inca ceva, backstab si batman de unde pot sa le iau ca pe apptrackr nu apar?

  3. Eu zic Onlive pe IOS. E adevarat ca depinde de conexiunea de net, dar poti juca destul de multe titluri. Shooterele merg greu pe touch, cele mai utile port-uri ar fi cele de RPG si racing. Partea proasta ii ca jocurile 3D consuma cam mult din baterie 🙁

  4. Mi se pare o retardare sa pui jocuri complexe pe dispozitive mobile…in afara de PSP, care pentru asta e facut, orice dispozitiv mobil ar trebui sa aiba jocuri, nu neg…dar nu portate de pe console/PC (sunt acolo for a reason), ci simple…just my pov.

  5. @Alex din cate stiu eu Quake 3 e deja portat…dar trebuie sa ai jailbreak.

    Eu vreau urmatoarele jocuri
    Mashed
    Counter-Strike ( da stiu e deja portat, insa e departe de a fi folosita cu usurinta)
    Heroes 3
    Starcraft 1
    Warcraft 3

    si mi-as mai dorii un anime : Naruto & Dragon Ball

  6. Heroes 3 , o varianta identica. Nu ar fi mari diferente in controlul gameplay-ului. M-as reapuca cu siguranta de a juca acest joc pe ipad/iphone.

  7. 1. Diablo – din punctul meu de vedere cele mai bune jocuri pentru telefoane RPG-urile.
    2. Heroes 3….. – am jucat o varianta dar avea mai putine optiuni ca cel de pe PC.
    3. Counter Strike -stiu ca va fi greu de controlat dar macar asa de frumusetea jocului.

  8. @Oancea, nu te supara ca intreb, dar unde vezi tu frumusete in Counter Strike? Mie jocul asta mi se pare potrivit pentru copii de 12 ani care abea au descoperit internetul si trimit massuri idioate pe mess si se cred DJ.

  9. @Andrei Rot: bai baiatule daca nu ai jucat Counter Strike la viata ta te poti exclude din clubul gamerilor. Pai prin 2000 cand jucam eu Counter Strike ala adevarat la sala pe echipe, nu mizeria pe servere pe net, haha ce viata; 10-12 ore pe noapte la sala; inseamna ca tu ai 12 ani si n-ai prins jocul deceniului poate al secolului.
    Care de pe aici a prins perioada magnifica a jocurilor la sala unde se juca in proportie de 99% CS?
    Amintiri din copilarie.