Prima Pagina Apple iPhone 5 va fi lansat inaintea lunii octombrie conform analistilor americani

iPhone 5 va fi lansat inaintea lunii octombrie conform analistilor americani

  Desi cam toata lumea se asteapta ca Apple sa lanseze iPhone 5 abia in tomna acestui an, unii analisti americani sunt de parere ca noul terminal va fi disponibil mult mai repede pentru utilizatori. Motivul pentru care Apple ar grabi aceasta lansare? Scaderea vanzarilor pentru terminalul iPhone 4S, un dispozitiv care arata exact precum iPhone 4 si la aproape un an de la lansare ar ramane fara prea multa cerere pe piata. Avand in vedere suita de terminale Android care urmeaza sa fie lansate in vara acest lucru ar putea fi adevarat desi nu prea pare ceva ce Apple ar putea sa faca.

Apple had an exceptional fourth quarter, selling 35.5 million smartphones to end users, a 121.4 percent increase year on year.  Apple’s continued attention to channel management helped it take full advantage of the strong quarter to further close the gap with Samsung, which saw some inventory build up for its smartphone range.  Apple’s strong performance will continue into the first quarter of 2012 as availability of the iPhone 4S widens.  However, since Apple will not benefit from delayed purchases as it did in the fourth quarter of 2011, Gartner analysts expect its sales to decline quarter-on-quarter.

  Privind la intamplarile de anul trecut este cat se poate de clar ca un Samsung Galaxy S III si noi terminale Android puternice vor afecta cota de piata a terminalului iPhone si in Q3 2012 Apple va vinde probabil mai putin de 30 de milioane de iPhone-uri in lumea intreaga. Chiar si asa, eu nu cred ca Apple va grabi lansarea unui iPhone 5 care va aduce foarte multe schimbari ci sunt de parere ca Apple isi va respecta programul stabilit inca de anul trecut si cand a lansa terminalul va mai “revolutiona” cate ceva si va uimi din nou lumea intreaga.

 • average

  Eu cred ca nu va vinde nici 20 de milioane de telefoane in Q3 2012, dar asta nu o sa fie motivul pt a lansa iPhone 5. Or sa faca destul profit cu iPad 3 si nu or sa grabeasca ciclul.
  In plus au fost o gramada de probleme cu iOS5 de la lansarea 4S.
  Siri a fost doar un balon de sapun – probabil ca o sa existe un alt balon de sapun pt iPhone 5, dar iOS merita atentie pentru un terminal asa de asteptat. Poate chiar un overhaul major pt ca systemul de operare e destul de vechi . Si ce a adus nou a facut-o sub presiunea Android, care are o rata de inoire mult mai mare.
  Deci eu cred ca asta o sa-i ia timp la Apple si nu se va grabi lansarea noului telefon.

 • Victor Preda

  O ..da !!…pe la jumatatea lui iunie o lansare perfecta …

 • Aurelian

  Inca mai are de lucrat la ios5: imessage, facetime(care se blocheaza), siri, safari…etc

 • Daca ar lansa la mijlocul lui iunie ar fi perfect, nu m-as mai grabi sa fac update la iP4s mai pot rabda cateva luni

 • Ender

  Daia nici nu m-am grabit sa imi iau 4s, stiam eu ca or sa lanseze cat de curand un iphone 5 😀

 • Pingback: iPhone 5 si explicatia privind lansarea sa in toamna anului 2012()

 • Liviu

  Nota 10 pentru Average , un comentariu realist , de bun simt , ce concentreaza ani buni de utilizare a unui iDevice . Nota 10.