Prima Pagina Apple Lansarea unor noi modele ale MacBook Pro/Air ar putea fi amanata pana...

Lansarea unor noi modele ale MacBook Pro/Air ar putea fi amanata pana in iunie din cauza platformei Ivy Bridge

 V-am spus acum cateva saptamani ca Apple pregateste lansarea unor noi modele ale MacBook Pro care ar urma sa aiba un design asemanator cu cel al MacBook Air. Aceste noi laptop-uri ar fi urmat sa vina echipate cu procesoare cosntruite pe paltforma Ivy Bridge a celor de la Intel insa astazi a aparut un zvon care indica faptul ca Intel ar fi amanat lansarea noii platforme pana in luna iunie a acestui an. Motivul amanarii? Stocurile foarte mari de PC-uri cosntruite pe platforma Sandy Bridge pe care partenerii Intel inca le au. Acestia ar fi cerut celor de la Intel sa amane lansarea noilor procesoare pana cand stocurile se vor epuiza, totul desigur pentru a isi salva profitul.

Because most first-tier notebook vendors are having trouble digesting their Sandy Bridge notebook inventories due to the weak global economy, while Intel is also troubled by its Sandy Bridge processor inventory, the CPU giant plans to delay mass shipments of the new processors to minimize the impact, the sources noted.

  In anuntul privind aceasta amanare Intel a anuntat ca in Aprilie va incepe sa livreze procesoare catre o parte dintre partenerii sai urmand ca restul sa le primeasca in iunie. Este foarte posibil ca Apple sa ii fi convins pe cei de la Intel sa le ofere procesoarele mai repede pentru a grabi lansarea noilor MacBook-uri insa deocamdata totul ramane la stadiul de zvon.

 • Alexandru Tataru

  Eu planuiesc sa imi cumpar luna asta un MBP 13″ i5 2.4 cu Sandy Bridge. Sa inteleg ca ar fi un pas gresit si ca ar trebui sa astept lansarea noilor modele sau o sa traiesc foarte fericit si cu acest “Late 2011 model”?

 • KFF

  Sa speram ca din cauza unor firme marunte ca Acer , etc sa nu fie afectat un cumparator de Mac ….

 • Mihai2011

  @ Alexandru
  Dacă mai ai răbdare vei lua MBP late 2011 model cu cca. 300 euro mai ieftin!
  Nu te grăbi!

 • Popa Vasile

  Eu eram pregătit să comand un Pro cu i5 zilele trecute, dar când am citit aici că ar apărea un Pro mai bun, posibil cu ssd, carcasa unibody…voi redirectiona banii către un iPad 3 (sper să apară și model de 128 Gb) ..iar Pro-ul il voi lua in toamnă… dacă merită pe cel nou, dacă nu…pe cel care vroiam să-l iau acum. 😉

 • orly

  La naiba, eu nu mi-am cumparat sandy bridge de craciun tocmai pentru ca trebuia sa apara ivy bridge in aprilie.
  Da partenerii astia de ce nu fac reduceri, eu as cumpara sandy daca ar fi cu 20-30% mai ieftin.
  Oricum e o intarziere de o luna.

 • Pingback: Intel nu va amana lansarea procesoarelor din seria Ivy Bridge si nici lansarea unor noi MacBook-uri()