Prima Pagina aplicatii Protect My Privacy te protejeaza impotriva aplicatiilor care transfera diverse tipuri de...

Protect My Privacy te protejeaza impotriva aplicatiilor care transfera diverse tipuri de date

  Protect My Privacy este un nou tweak lansat pentru platforma iOS in cursul zilei de astazi care permite posesorilor de iDevice-uri sa se protejeze impotriva aplicatiilor care transfera diverse tipuri de date catre serverele dezvoltatorilor. Tweak-ul ne da posibilitatea de a ne proteja impotriva aplicatiilor care trimit date privind: UDID-ul iDevice-ului nostru, locatia noastra si adresa de contacte din terminalele noastre. De indata ce instalati tweak-ul el va afisa cate un mesaj de notificare de fiecare data cand o aplicatie incearca sa trimita date si noi avem optiunea de a permite sau refuza accesul ei la acele date.

Protect My Privacy (PMP) lets you protect your personal information on your iPhone. When an app attempts to access this information an alert is shown and you have the option to “Protect” or “Allow”. When protect is chosen, PMP supplies fake replacement information, such as randomized contact names, or a location specified by you. You can quickly switch between real and fake information, even while the app is running using the Notification Center widget. You can protect your Location, Identity and Contacts (Address Book). Future versions will protect even more information types.

To enable the Notification Center plugin for iOS 5, in your Settings app, Notifications, scroll to the very bottom and you will see Protect My Privacy in the “Not in Notification Center” section. Tap it and turn it on. Then after you tap the back button, tap edit and drag it to the very top so it appears first in the list.

  Pentru ca aplicatiile respective sa functioneze in continuare fara probleme, Protect My Privacy ii ofera aplicatiei date false, fie specificate de noi fie generate aleator de catre tweak. Protect my Privacy are si un widget in Notifications Center care ne permite sa setam date false pentru aplicatii si care poate fi activat din meniul centrului de notificari situat in aplicatia Settings a iOS. Protect My Privacy este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

 • Diessel

  F bun tweak-ul. Aplicatii gen Google Latitude iau locatia chiar daca nu sunt deschise nici macar in background, iar iDevice cere UDID la intrare, dar cand postezi vreun comment incearca sa acceseze contactele, oare de ce ?

 • asucme

  Tocmai ce vroiam sa va spun doar, ca acest tweak functionaza perfect, mi-a aparut asta: http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0078y.png/ am dat evident PROTECT.

 • Hybrid

  Si uite asa asta se poate considera primul antivirus pentru iOS

 • Claudiu daniel

  Si eu confirm ! Mi a aparut aceiasi imagine !! Deci iDevice.ro ne aceseaza informatiile deasemeni!???!!!! Pentru !???

 • Stiu, dar nu acceseaza lista de contacte. Sistemul de push catalogheaza fiecare accesare a aplicatiei si de acolo vine avertismentul pentru UDID. Daca nu lasati UDID-ul sa fie inregistrat nu mai primit Push deloc pentru ca notificarile Push functioneaza NUMAI pe baza de UDID. Am primit-o si eu si am discutat cu developerul aplicatiei si mi-a confirmat ca nu exista cod care sa acceseze agenda de contacte. Aplicatia acceseaza si aplicatia Mail cand trimiteti voi un email cu o stire deci e posibil sa vina si de acolo dar agenda de contacte nu e preluata prin aplicatie.
  Avertismentul de la comentarii nu am nici cea mai vaga idee de ce apare, probabil e setat in aplicatie sa apara cand accesati o casuta de text in care iOS-ul ar afisa in mod normal date recent introduse de voi. Aplicatia nici nu ar avea sa acceseze agenda, mai ales cand publicati un comentariu.
  Ganditi logic, v-as mai fi spus de tweak daca stiam ca aplicatia preia date?

 • Sebi

  Daca pun la Spire un server ar putea functiona acest tweak pentru a bloca accesul hackerilor in iPhone?

 • Nu, cand interzici accesul aplicatia incepe sa functioneze prost..

 • Claudiu daniel

  Cred ca nu ne mai spuneai !! Dar e curios ca la altceva nu ne mai avertizeaza !! … de moment ! Sper sa functioneze corect si sa evitam dizgratii !! Gracias !

 • Gigi Berlogea

  Mda, deocamdată am dezinstalat iDevice până la următorul update când nu va mai accesa agenda, cu toate că îl folosesc destul de des.
  Nu te acuz de nimic zaone, nu cred că în cazul ăsta ai făcut tu ceva la applicație, poate e vreun glitch pe undeva, asta rămâne sa descoperi tu cu developerul, numai că sunt eu mai paranoic cu informațiile mele.
  No offense.

 • Vlad

  Eu nu găsesc tweak-ul la BigBoss cu numele „Protect my privacy”; este listat sub un alt nume? Mulțumesc anticipat!

 • @Claudiu daniel, Gigi Berlogea: In afara sistemului de notificari push nu are ce sa fie acolo care sa ceara acces la ceva.

 • Vlad

  Am aflat; mulțumesc!

 • Lia

  Zaone, intr-un post anterior te-am rugat sa publici numele a câtorva app-uri pt a stopa companiile astea sa ne culeaga info. Mi-ai răspuns cu 2 optiuni. Una era Protect My Privacy si cealaltă era PrivaCY si îți multumesc pt info. Am o întrebare super stupida… PrivaCY vine by default cu cele 4 optiuni Off. Întrebare stupida, las optiunile Off sau on?

 • Din pacate la mai toate aplicatiile imi spune ca vor contactele si de fiecare data cand intru intr-o casuta de introdus text…

 • Bogdan

  Am instalat acest tweak, functineaza foarte bine, dar de cand il am, bateria 4s-ului nu mai face fata. Sa redus la cca 6 pana la 7 ore de functionare normala. Intebarea mea este, daca si voua sa intamplat la fel?

 • Tweak-ul e prost, o sa explic intr-un alt artico de ce. El nu verifica daca o aplicatie incarca sau nu date, el face verificari aiurea si aproape la toate aplicatiile am primit notificari ca mi se acceseaza agenda de contacte cand in realitate… nu e asa.