Descarca aplicatia cu numarul 25 de miliarde si castiga 10.000$ de la Apple

  La un an distanta de promotia pentru aplicatia cu numarul 10 miliarde Apple a dat in aceasta seara drumul unei pagini promotionale unde avem un counter care ne arata cate aplicatii au fost descarcate pana acum din App Store. Anul trecut Apple a premiat persoana care a descarcat aplicatia cu numarul 10 miliarde cu un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ iar anul acesta acelasi premiu va fi oferi persoanei care va descarca  din App Store aplicatia cu numarul 25 de mliarde.

As of today, nearly 25 billion apps have been downloaded worldwide. Which is almost as amazing as the apps themselves. So we want to say thanks. Download the 25 billionth app, and you could win a US$10,000 App Store Gift Card. Just visit the App Store and download your best app yet.

  Pentru a participa la promotia celor de la Apple trebuie sa va inscrieti folosind acest formular si sa urmariti counter-ul de pe pagina oficiala. Cand acesta se aproapie de valoarea de 25 de miliarde trebuie sa fiti pe faza si sa faceti descarcarea corecta iar premiul de 10.000$ ar putea fi al vostru. Anul trecut o femeie din Marea Britanie a castigat premiul multumita unei descarcari facute de fetita ei insa anul acesta poate vom avea un castigator din Romania.

16 COMENTARII

  1. […]   Vineri v-am spus ca Apple a pornit o promotie prin care ofera un iTunes Gift Card de 10.000$ persoanei care reuseste sa faca descarcarea cu numarul 25 de miliarde din App Store. De atunci is pana astazi s-au descarcat 190 de milioane de aplicatii si vorbim despre o rata de descarcari de aproximativ 50 de milioane de aplicatii pe zi. In momentul de fata putin peste 500 de milioane de descarcari mai sunt necesare pentru a ajunge la cea cu numarul de 25 de miliarde si in baza datelor din zilele anterioare se pare ca in luna martie Apple va fi nevoita sa dea premiul de 10.000$. […]

  2. Vrajeala nesimtita , am intrat acum 2 ore si erau 24 834 00 ceva de genu si am lasat pagina deschisa vreo 2 ore , iar cand i-am dat refresh era la 24 760 000