Descarca aplicatia cu numarul 25 de miliarde si castiga 10.000$ de la Apple

16

  La un an distanta de promotia pentru aplicatia cu numarul 10 miliarde Apple a dat in aceasta seara drumul unei pagini promotionale unde avem un counter care ne arata cate aplicatii au fost descarcate pana acum din App Store. Anul trecut Apple a premiat persoana care a descarcat aplicatia cu numarul 10 miliarde cu un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ iar anul acesta acelasi premiu va fi oferi persoanei care va descarca  din App Store aplicatia cu numarul 25 de mliarde.

As of today, nearly 25 billion apps have been downloaded worldwide. Which is almost as amazing as the apps themselves. So we want to say thanks. Download the 25 billionth app, and you could win a US$10,000 App Store Gift Card. Just visit the App Store and download your best app yet.

  Pentru a participa la promotia celor de la Apple trebuie sa va inscrieti folosind acest formular si sa urmariti counter-ul de pe pagina oficiala. Cand acesta se aproapie de valoarea de 25 de miliarde trebuie sa fiti pe faza si sa faceti descarcarea corecta iar premiul de 10.000$ ar putea fi al vostru. Anul trecut o femeie din Marea Britanie a castigat premiul multumita unei descarcari facute de fetita ei insa anul acesta poate vom avea un castigator din Romania.