Grand Theft Auto III disponibil pentru 0.79€ in App Store

11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fgqh0IhP5FI[/youtube]

  Desi este disponibil din luna decembrie in App Store, jocul GTA III a celor de la RockStar Games poate fi achizitionat acum la pret redus, compania hotarand sa organizeze pentru utilizatori o promotie interesanta. In aceasta idee pretul GTA III a fost redus de la 3.99€ cat era pana azi la 0.79€ si pentru mine jocul merita cumparat fara nici cea mai mica discutie. 0.79€ este un pret mult prea mic pentru un asemenea joc insa daca echipa de marketing de la RockStar Games a decis sa vanda produsul asa, iar eu va recomand sa il cumparati pentru ca nu veti regreta achizitia facuta!

   GTA III reprezinta un port pe iOS a versiunii pentru PS2 si eu unul am ramas extrem de placut impresionat de modul in care arata si functioneaza jocul. GTA III este disponibil sub forma unei aplicatii universale deci il veti putea instala atat pe iPhone cat si pe tableta iPad.

Pretul initial:
Nume:
Grand Theft Auto 3

0.79

s

Developer: Rockstar Games, Inc.
Universala
Categoria: Games


Descriere: **LIMITED TIME OFFER**

Were celebrating Presidents Day weekend with a special sale on Grand Theft Auto 3 with a low price at 80% off, starting today through Monday, February 20th.

The sprawling crime epic that changed open-world games forever.

Welcome …


Dimensiunea aplicatiei este: 462.2 Mb