Prima Pagina Apple TPP SIM, GPP SIM si R-SIM decodeaza iPhone 4S pe iOS 5(video)

TPP SIM, GPP SIM si R-SIM decodeaza iPhone 4S pe iOS 5(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDC42MwfJO8[/youtube]

  TPSim este prima cartela de decodare care promitea sa faca unlock terminalelor iPhone 4 cu baseband de iOS 4 si terminalului iPhone 4S pe iOS 5/5.0.1. Aceasta cartela a fost anuntata acum o saptamana de zile si atunci a fost pusa in vanzare la pretul de 90$ pe site-ul companiei dezvoltatoare. La scurt timp dupa ea a aparut GPP SIM care facea unlock doar terminalelor iPhone 4S codate pe operatorul american AT&T si operatorul japonez SoftBank, deci nu avea prea multa valoare pentru noi.

  Aseara v-am vorbit despre R-SIM, cea de-a treia cartela de decodare pentru iPhone 4S, aceasta din urma functionand doar pe acest terminal dar fiind incompatibila cu retele 3G. Deocamdata nimeni nu a reusit sa confirme ca aceste cartele functioneaza fara probleme asa cum sustin dezvoltatorii lor insa primele indicii sugereaza ca ele ar fi reale. Problema este ca pretul unei asemenea cartele este foarte mare si putina lume ss-a gandit sa cumpere una insa in curand ele vor fi disponibile in magazinele din intreaga lume si daca vor functiona corespunzator vor permite decodarea terminalelor iPhone 4S.

  Daca aceste cartele nu vor functiona atunci cei de la Gevey pregatesc vreo doua surprize insa nu se stie cand ele vor putea fi achizitionate de catre utilizatori. In final avem TPSIM, GPP SIM, R-SIM si o posibila solutie de unlock de la Gevey, toate pentru iPhone 4S si toate fara ca Dev Team sa ridice vreun deget.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c2j0JSqMcxo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LqFBGRNCk8Y[/youtube]

 • Margelatu

  cand vor ajunge si la noi sper sa se mai ieftineasca.stima

 • ABPostelnicu

  Zaone de ce nu zici nimic despre iPhone 4S Unlock SIM from REBEL Alpha X-SIM Team ?

 • CalinC

  Margelatu…:)))…stai tu linistit ca au baietii grija sa scoata un profit bunicel de pe pielea noastra…asa ca nu te amagi ca vei cumpara la noi cu cit se va vinde pe acolo…stii tu..taxe de vama si alte chestii…mai putin ca au discount la achizitionarea mai multor seturi…doar traim aici…;)))

 • @ABPostelnicu: Nu stiam de ea.

 • CalinC

  aseara am vazut un video cu Rebel era foarte credibil in sensul ca la final au scos gevey-ul respectiv si au introdus doar cartela si intradevar era lock iphone-ul….sa vedem si pt bb de ios 5 ce apare..;))

 • Pingback: REBEL TURBO SIM face unlock pentru iPhone 4S cu iOS 5/5.0.1(video)()

 • Margelatu

  Calin,cam ai dreptate ,ca la noi dupa ce ca santem “saraci”preturile sant mai mari ,nu am inteles niciodata asta [nu e logic]ptr ca am cumparat ceva din america si cu 100$transportul am iesit mai ieftin ca la noi……………stima

 • nita

  zaone?!?! spune mi si mie unde fac nevarlok sau da-mi un nr de telefon al vrunuia care se priepe,iphone 4 ,bb 04.11.08….dar sa fie din bucuresti cineva ,sa fie mai aproape de ploiesti,unde stau…MS

 • Exista pe forum baieti care decodeaza.

 • nita

  pai nu stiu sa i gasesc pe forum…nu poti sa imi pui aici un link… pffff si ce ma gasit am gasit numai craiova si altele foarte departe, Multumesc.

 • nita

  pai nu stiu sa i gasesc pe forum…nu poti sa imi pui aici un link… pffff si ce ma gasit am gasit numai craiova si altele foarte departe, Multumesc.

 • Pingback: iPhone 4S poate fi aparent decodat folosind o cartela de decodare()