TPP SIM, GPP SIM si R-SIM decodeaza iPhone 4S pe iOS 5(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xDC42MwfJO8[/youtube]

  TPSim este prima cartela de decodare care promitea sa faca unlock terminalelor iPhone 4 cu baseband de iOS 4 si terminalului iPhone 4S pe iOS 5/5.0.1. Aceasta cartela a fost anuntata acum o saptamana de zile si atunci a fost pusa in vanzare la pretul de 90$ pe site-ul companiei dezvoltatoare. La scurt timp dupa ea a aparut GPP SIM care facea unlock doar terminalelor iPhone 4S codate pe operatorul american AT&T si operatorul japonez SoftBank, deci nu avea prea multa valoare pentru noi.

  Aseara v-am vorbit despre R-SIM, cea de-a treia cartela de decodare pentru iPhone 4S, aceasta din urma functionand doar pe acest terminal dar fiind incompatibila cu retele 3G. Deocamdata nimeni nu a reusit sa confirme ca aceste cartele functioneaza fara probleme asa cum sustin dezvoltatorii lor insa primele indicii sugereaza ca ele ar fi reale. Problema este ca pretul unei asemenea cartele este foarte mare si putina lume ss-a gandit sa cumpere una insa in curand ele vor fi disponibile in magazinele din intreaga lume si daca vor functiona corespunzator vor permite decodarea terminalelor iPhone 4S.

  Daca aceste cartele nu vor functiona atunci cei de la Gevey pregatesc vreo doua surprize insa nu se stie cand ele vor putea fi achizitionate de catre utilizatori. In final avem TPSIM, GPP SIM, R-SIM si o posibila solutie de unlock de la Gevey, toate pentru iPhone 4S si toate fara ca Dev Team sa ridice vreun deget.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c2j0JSqMcxo[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LqFBGRNCk8Y[/youtube]