Prima Pagina baseband iPhone 4S poate fi aparent decodat folosind o cartela de decodare

iPhone 4S poate fi aparent decodat folosind o cartela de decodare

  In weekend am vorbit despre cateva cartelele de decodare care au aparut precum “ciupercile dupa ploaie” desi oficial Dev Team nu le-a recunoscut. V-am spus atunci ca acele cartele ar putea decoda terminalele noastre fara prea mult efort si in ultimele zile am primit diverse confirmari ale acestui lucru. Cateva persoane au reusit sa intre in posesia unor asemenea cartele si ar fi reusit sa decodeze terminale iPhone 4S cu baseband-uri din iOS 5 insa eu nu am avut ocazia sa testez vreunul dintre cele cateva modele disponibile.

  TPP SIM, GPP SIM, R-SIM si REBEL TURBO SIM sunt cele 4 cartele despre care se stie ca fac decodare pentru iPhone 4S si eu am primit confirmari pentru ultimele doua. Nu va recomand sa le cumparati inca doarece nu sunt 100% sigur ca ele functioneaza fara probleme insa daca exista printre voi persoane care le-au utilizat atunci v-as ruga sa lasati un comentariu cu experienta voastra.

 • horea

  si mai exista cartelele Gevey, costa 50lei si se gasesc si la noi si functineaza, cu conditia sa nu fie ios 5 si firmware modem maxim 04.10.01

 • Ok si ce legatura au cartelele alea cu iPhone 4S si iOS 5?

 • Alecsandru

  Era vorba de 4s, Horea. Gevey decodeaza iPhone 4

 • Bogdan Tanasa

  @zaone, intrebare: prietenii/persoanele care au incercat cartelele respective de unde le-au cumparat? us? china? mersi.

 • ABPostelnicu

  Salut eu am icnercat am ers o zi si acum a crapat, daca vrea un coelg sa icnerc e cu ea nu are decat sa se intalneasca cu mine, eu am cumparat un rebel sim.

 • Flops

  A verificat cineva, merge bine netul 3G cu cartelele astea de decodare?

 • ABPostelnicu

  Nu auziti ca nu prea merge deloc :))

 • alex

  stiti daca functioneaza si pe un iphone 4 cu baseband din ios5?

 • Soulyd

  Cum pot sa fac un 4s neverlocked fara sa stiu pe ce retea este codat sau daca este codat pe at&t si fara sa ma duc in SUA la at&t sa mi-l faca??? si cam cat costa?

 • Soulyd

  @zaone am gasit pe diferite site-uri ca se decodeaza dupa IMEI, acesta nu mai este valabil???

 • S-a decodat anul trecut pentru vreo doua luni, acum nu mai decodeaza absolut nimeni.

 • Ionut

  Zaone, deci sa inteleg ca doar Gevey Ultra S deblocheaza fara probleme 4S? Poti sa faci te rog un articol separat cu feedback-uri adunate pana acum despre cele 4-5 cartele de deblocare aparute pana acum pt ca oamenii sa stie ce sa cumpere. mersi

 • Larry_bml

  Eu am 2 REBEL SIM, si nu am reusit sa decodez nimic cu ele, am testat AT&T, T-Mobile Germania si Softbank Japan. Cel mult ia o liniuta de semnal si operatorul, dar nu merge nimic altceva. Cine vrea sa le testeze … este invitatul meu 🙂

  Mai am un Gevey Ultra S (original cumparat de pe http://www.GEVEY.de), dar nu reusesc sa decodez nici Softbank si nici T-Mobile Germania, daca nu folosesc SAM imediat dupa ce apare mesajul de succes , apare si ecranul de activare. La T-Mobile am incercat chiar si copierea cartelei originale (desi este descrisa diferit de cei de la Gevey si cei de la BeijingRepair…) aceleasi rezultate!

  Un AT&T am reusit sa-l deblochez cu un Gevey programabil, merge si internet-ul, testat pe COSMOTE. Daca mai doreste cineva sa ma caute saptamana viitoare imi mai sosesc 10 bucati!

  Altele nu am testat inca, dar daca a testat cineva GPP, sunt si eu interesat daca face Softbank sau T-Mobile!