Prima Pagina Apple Video: R-SIM unlock pentru iPhone 4S cu iOS 5

Video: R-SIM unlock pentru iPhone 4S cu iOS 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LqFBGRNCk8Y[/youtube]

  R-SIM este o noua cartela care promite sa decodeze orice terminal iPhone 4S cu iOS 5. Aceasta este cea de-a treia cartela de acest gen disponibila pe piata insa din pacate nici pentru aceasta nici pentru primele doua nu avem o confirmare 100% sigura a faptului ca unlock-ul este posibil. R-SIM promite sa faca decodare fara jailbreak insa desigur cu ajutorul serviciului de urgenta 112 dar marea problema a acestei cartele este ca ea nu functioneaza pe retele 3G. Faptul ca nu functioneaza pe aceste retele este o semi-confirmare a faptului ca ea este reala avand in vedere ca in trecut altele asemanatoare au avut exact aceleasi probleme.

Big news for all iPhone 4S users who are waiting for the savior to save their little beauty iPhone 4S from brick, yes, the R-Sim makes it real. The retail packaging is black apple not the green one in the video.  After several weeks’ extensive testing and rigorous verification, finally we will be able to deliver the R-SIM cards for unlock iPhone 4S.

  Cartela este disponibila la pretul de 58$ in acest magazin online.

 • edi

  va aparea pana la urma ceva care decodeaza 4.11.08?

 • CalinC

  din ce am vazut se pare ca luna asta s-ar putea sa apara,la sfirsit..dar sa vedem, nu ar fi rau nici luna viitoare…dar macar la un pret decent..;))

 • MarioXXL

  partea proasta ca functioneaza doa pe 5.0 din cate am vazut eu

 • Sburdy

  Si daca nu merge pe 3G, cum functioneaza la 4s la care nu poti opri 3g-ul?

 • jaja

  MarioXXL : merge si pe 5.0.1. Produsul este confirmat de cativa reselleri pana acuma 🙂