Video: Cut the Rope Experiments 1.2 Bath Time update disponibil in App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tQsrVyzxn9Y[/youtube]

   Fanii seriei Cut The Rope au de cateva luni in App Store versiunea Experiments a jocului conceput de cei de la ZeptoLab. Dezvoltatorii jocului au lucrat cateva luni pentru a se asigura ca vor aduce o experienta net superioara primei versiuni a Cut The Rope si din cate se pare au reusit avand in vedere ca jocul este inca de la lansare in topul celor mai achizitionate aplicatii. A doua versiune a jocului aduce nu mai putin de 75 de nivele noi impartite in 3 capitole insa dezvoltatorii au inclus si un al cincilea capitol pe care l-au actualizat astazi cu inca 25 de nivele noi plus alte noutati:

The Professor takes his experiments underwater in the new Bath Time level pack! It includes 25 new levels and features a new character – Sleepy Snail. Don’t let our loveable monster go hungry in this aquatic adventure! 
– 25 new levels
– Underwater bathtub environment
– New character: Sleepy Snail
– New photo of Om Nom in the Professor’s Album
– New achievements and a new leaderboard

  Cut the Rope: Experiments este disponibil in App Store in doua versiuni, una pentru iPhone si una pentru iPad.

Pretul initial:
Numele:
Cut the Rope: Experiments

0.79

s





Developer: ZeptoLab UK Limited
Categoria: Games


Descriere: What on earth is Om Nom! Thats what millions of fans of the widely acclaimed game, Cut the Rope, have been asking about the cute little monster who eats candy like its his job!
That same question has a ma…


Dimensiunea aplicatiei este: 18.3 Mb