Prima Pagina Apple Imagini cu presupusa linie de productie a ecranelor Retina pentru iPad 3

Imagini cu presupusa linie de productie a ecranelor Retina pentru iPad 3

  Stim cu totii ca Apple impune masuri de securitate extrem de stricte pentru partenerii care construiesc viitoarele iDevice-uri insa un site din China pare sa aiba poze cu linia de productie a ecranelor Retina ale noii tablete iPad 3. Linia de productie ar fi a companiei Radiant Opto-Electronics din orasul Wujiang iar ecranele asamblate acolo si prezentate in poze au fost identificate ca fiind ale Samsung. Ecranele sunt produse pentru un dispozitiv care are numele de cod J2 care a fost atribuit in trecut tabletei iPad 3 deci Retina Display-urile care ar fi produse acolo ar urma sa fie implementate in viitoarea tableta a companiei Apple.

Radiant internal, iPad3 screen code J2, and these products are the name of the logo of Samsung Electronics, and even sealed box tape has the logo of Samsung Electronics. After the product is packaged, will pass through customs shipped to South Korea’s Samsung headquarters, provided by Samsung to the Apple! Have been identified, Radiant Opto-Electronics Wujiang plant a total of four iPad3 real machine security measures are too tight, you can not take to iPad3 photos carefully observed, but, according to broke people, iPad3 appearance and iPad2 basically the same, only different iPad3 positive border than iPad2 much narrower, and the volume keys iPad3 no!

  Cei care au publicat imaginile sustin ca ecranele sunt pentru iPad 3 care ar urma sa aiba un ecran cu rezolutie 2048 x 1536, deci Retina, insa avem informatii si cu privire la design care pare sa fie asemanator cu cel al iPad 2. Imaginile dezvaluie componente care seamana cu cele prezentate in saptamanile trecute si atribuite tabletei iPad 3 insa uimitor este faptul ca ele au fost facute intr-o fabrica unde sunt asamblate ecranele. Pana acum imagini de acest gen nu au fost publicate si Apple pare sa aiba probleme mari cu securitatea in fabricile partenerilor.

 

 • JeNeI

  Wow.Cineva are relatii bune : D

 • Valy

  Sau camera la breloc.

 • dr_junior1980

  Acel angajat care a pozat si trimis astea … daca este prins primeste niste pedepse din partea companiei unde lucreaza , asta stiu ca apare in multe dintre contractele de munca a celor care lucreaza in fabrici de productie.

 • ionut

  Eu nu cred ca apple ar colabora cu o companie care are ca si colaborator samsung .(apare pe site-ul lor) . Va dati seama ce s-ar intampla fiecare ar afla secretul fiecaruia.

 • @ionut: 30% din componentele din iDevice-uri sunt produse de Samsung…
  @dr_junior1980: Actually va fi cercetat penal, acum un an 3 chinezi au fost trimisi la inchisoare pentru publicarea design-ului iPad 2.

 • Soulyd

  @ionut, sunt multe componente in ideviceuri produse de samsung, deci nu stiu pe ce site iti apare ca nu folosesc nimic de la Samsung… Deja poate ca va scoate componentele produse de Samsung ca au avut problemele cu ei, dar acest lucru vom afla numai dupa ce vor fi lansate noile ideviceuri!

 • ionut

  @soulid- am spus ca eu nu cred ca ar colabora, nu ce ai scris tu mai sus. Pe site-ul celor de la radiant apare la clienti samsung si am spus ca nu cred ca ar colabora cu o firma care deja colaboreaza cu samsung , ma gandeam ca ar fura proiectele unii de la altii, avand in vedere ca apple a dat in judecata samsung din cate imi aduc aminte in leg cu galaxy.

 • Pingback: iPad 3 intr-o posibila comparatie reala cu tableta iPad 2, o versiune de 128GB este testata de Apple(imagini)()