iPad 3 intr-o posibila comparatie reala cu tableta iPad 2, o versiune de 128GB este testata de Apple(imagini)

  Saptamana trecuta s-a aflat ca tableta iPad 3 ar urma sa aiba un design usor modificat fata de cel alt tabletei iPad 2 si imaginile din acest articol ar trebui sa ne prezinte pentru prima oara modul in care va arata noua tableta. Observati ca noul produs al Apple are un profil putin mai gros si un unghi de inclinare putin mai mare iar din poza de mai sus design-ul pare mai mult decat ciudat si nu prea seamana cu ceva produs de Apple. Dupa imagini tableta pare sa fie mult mai groasa la baza decat iPad 2 insa in realitate diferenta este 1 – 1.5mm deci probabil multi nici macar nu o vor observa.

  Aceste imagini vin dupa ce acum 2 zile am vazut cum arata linia de productie a ecranelor Retina pentru iPad 3 si avand in vedere ca pe piata din China exista numeroase componente pentru noua tableta eu cred ca tot ceea ce vedem acum va fi prezentat de Apple pe 7 martie. Conform celor care au testat carcasa, slotul pentru camera ar fi mai mare ceea ce sugereaza implementarea unei camere mai bune, bezelul de pe margini ar fi mai ingust si Apple ar lucra la o versiune de 128GB a tabletei, lucru destul de greu de crezut.

  In final avem o prima comparatie intre un prototip al iPad 3 cu actuala tableta iPad 2, ramane de vazut daca produsul final va arata exact la fel.