Safari 5.2 confirma existenta unor Mac-uri cu Retina Display

  Saptamana aceasta Apple a prezentat OS X Mountain Lion si a lansat o versiune beta dedicata dezvoltatorilor de aplicatii pentru OS X. Impreuna cu noul sistem de operare Apple a lansat si Safari 5.2, o noua versiune a celebrului sau browser care este disponibil atat pe iDevice-uri cat si pe Mac-uri. In aceasta noua versiune a Safari Apple a inclus imagini Retina pentru Mac-uri pentru absolut toate elemente grafice ale browserului iar asta indica faptul ca Apple testeaza in laboratoarele sale ecrane Retina pentru viitoare Mac-uri.

  Tot mai multe aplicatii noi pentru Mac includ asemenea elemente grafice si exista o singura explicatie pentru existenta lor: testarea unor Mac-uri cu ecran Retina. Nu se stie care dintre Mac-uri vor veni cu ecrane ce suporta rezolutie dubla insa presupun ca Apple testeaza prototipuri pentru fiecare versiune de Mac disponibila pe piata. Nu se stie cand va prezenta Apple noile Mac-uri insa avand in vedere ca OS X Mountain Lion vine cu informatii despre aceste teste eu spun ca in vara vom vedea produsele disponibile in magazine.

4 COMENTARII

  1. Iphone 4 a stabilit: Retina display pentru tot ce este aproape de ochi (laptop, tableta, PC). La TV-uri se merge bine pe full hd pentru ca e distanta mare. La TV am 55 ppi (107 cm) si nu simt nevoia de o rezolutie mai mare de full HD. Dar cel mai tare asteptam retina pe ipad…:-) acolo parca doare cel mai tare.

  2. Va dati seama cat de tare e sa lucrezi la Apple ? Bine sa ai si asa o functie de genu: Azi, un ecran Cvatruplu Retina Display, procesor sixteen core sa le am pe masa.