Apple se pregateste sa lanseze noi modele ale MacBook Air

  Desi in luna iulie a anului trecut Apple a lansat o noua serie MacBook Air, conform unor surse din interiorul companiei Quanta, un partener al Apple, se pare ca o noua serie a celebrului laptop urmeaza sa fie lansata. Cei de la DigiTimes sustin ca lansarea facuta de compania Apple urmeaza sa readuca veniturile celor de la Quanta la nivelul inregistrat in aceeasi perioada a anului 2011 insa din pacate nu ni se ofera si o posibila data pentru lansarea noilor Mac-uri. Este destul de neobisnuit ca Apple sa lanseze un nou model al MacBook Air atat de devreme insa orice este posibil.

Quanta Computer shipped 3.8 million notebooks in January and expects its shipment volume in the first quarter of 2012 to drop 10-15% sequentially to 11.8-12.5 million units. With Apple set to launch a new MacBook Air model, Quanta’s revenues are expected to grow further in the future.

  Se zvoneste ca noul MacBook Air ar urma sa vina cu noile procesoare Ivy Bridge care consuma doar 17 wati si ar avea frecvente de lucru cuprinse intre 1.8 – 2 Ghz. Este foarte posibil ca o versiune de 15 inch a MacBook Air sa apara anul acesta insa asta numai in conditiile in care compania Apple nu va  schimba design-ul actualelor MacBook Pro-uri si le va face mult mai similare cu MacBook Air-urile. Avand in vedere ca iPad 3 urmeaza sa fie prezentata cred ca pana pe la inceputul lunii aprilie nu vom vedea un nou model al MacBook Air sau Pro.

2 COMENTARII