Proview este dispusa sa negocieze cu Apple mentinerea tabletei iPad in magazinele din China

  In China compania Apple are foarte mari probleme cu cei de la Proview care incearca din rasputeri sa scoata tableta iPad din magazine. Ieri o instanta dintr-o provincie a Chinei a decis ca tableta sa fie scoasa din magazine iar astazi cei de la Proview se arata dispusi sa negocieze cu Apple mentinerea tabletei in vanzare. Decizia vine inaintea unei sedinte de judecata care va avea loc maine intr-o instanta din Shanghai iar rezultatul acelei sedinte ar putea fi 100% identic cu restul de pana acum , adica tableta iPad ar putea fi scoasa si din magazinele din preajma Shanghai-ului.

SHANGHAI: A Chinese firm involved in a trademark row with Apple over the iPad name is preparing for talks with the US technology giant, the Chinese firm’s lawyer said Tuesday, raising hopes for a settlement. We are now preparing for negotiations. The court cases will continue until we reach an agreement. Apple has so much cash, they will look at the situation, they will look at how their profits are going to be impacted, and if it looks like it is going to be significant they will just pay and take care of it.

  Cei de la Proview, aflati actualmente in plina procedura de faliment, cer de la Apple nu mai putin de 2 miliarde de dolari drept compensatii pentru perioada in care tableta iPad a fost tinuta in vanzare in China. Ieri Apple a acuzat CEO-ul Proview ca a facut afirmatii defaimatoare la adresa companiei si l-a amenintat ca il va da in judecata. Apple incearca sa dovedeasca acum faptul ca nicio companie nu o poate forta sa ii ofere bani prin intermediul acestui gen de procese si sansele ca un acord sa fie incheiat sunt minime in momentul de fata.

  Apple va lupta in continuare in instante in timp ce tabletele sale vor fi confiscate de catre autoritati.

4 COMENTARII