Vodafone lanseaza astazi un site mobil special pentru iubitorii de munte

Direct din comunicatul de presa:

Bucuresti, 21 februarie 2012 – Special pentru iubitorii de munte, Vodafone lanseaza astazi site-ul pentru mobil m.0salvamont.org, ce ofera informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania.

Vizitatorii site-ului pot trimite intrebari direct Dispeceratului Salvamont, prin intermediul sectiunii „Intreaba Salvamont”. Totodata, pe site poate fi verificata, in timp real, starea vremii si evolutia acesteia, cu sprijinul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Mobi site-ul poate fi accesat din portalul Vodafone live! sau direct la adresa m.0salvamont.org. Acesta este disponibil din orice retea de telefonie mobila, clientii Vodafone beneficiind de trafic gratuit pentru navigarea pe site. Continutul site-ului este actualizat de catre echipa Dispeceratului Salvamont Brasov si echipele Salvamont din toata tara.

Clientii Vodafone care viziteaza site-ul 0salvamont intra automat intr-un concurs, ce are ca premiu un telefon Motorola Defy+, un smartphone perfect adaptat pentru munte, rezistent la apa, socuri sau praf. 

Vodafone Romania este partener oficial al Salvamont (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania) din 2004, parteneriat desfasurat sub umbrela programului „Parteneriat pentru viata”, ce sustine proiecte pentru salvarea de vieti omenesti, aflate in situatii de urgenta. Astfel, Vodafone sprijina serviciile nationale de urgenta SMURD, Salvamont si Salvamar.

Din 2004 si pana in prezent, Vodafone a sprijinit Salvamont cu aproximativ 300.000 Euro pentru infiintarea si functionarea Dispeceratului National 0Salvamont, servicii de telecomunicatii pentru echipele Salvamont din toata tara, achizitia echipamentelor speciale necesare salvamontistilor in interventiile de salvare pe munte, imbunatatirea semnalizarii traseelor montane, refacerea refugiilor montane, realizarea de materiale informative cu sfaturi pentru turisti, etc.

In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea. Echipele Salvamont pot fi contactate pentru informatii si la numarul de telefon al Dispeceratului National Salvamont 0725.826.668 (0salvamont).

Si cateva poze. Site-ul este accesibil de pe orice retea de telefonie mobila sau ISP fix.

 

3 COMENTARII

  1. Apropo de vodafone, are cineva probleme cu 3G? (ip4s) Am urmatoarea problema: pe GSM am conexiunea de date si-mi apare cercul iar cand schimb pe 3g nu-mi apare nimic si nu merge netul. Am resetat setarile de retea si am dezinstalat toate tweak pe care le aveam… nici o schimbare. Folosesc SBSettings pentru schimbarea 2g/3g iar banda se schimba pentru ca-mi gaseste Digi Mobil-ul…

  2. daa nemaipomenit. bine ca au site ca semnalu e mai prost decat acum cativa ani. nici pe dn1 nu mai au semnal grozav. comparativ cu perioada connex calitatea din momentu de fata este incomparabil mai scazuta. se simte lipsa investitiilor in intretinerea si dezvoltarea infrastructurii, bine ca baga bani in reclame cu maximia.