Prima Pagina Apple iFixIt confirma existenta Retina Display-ului pentru iPad 3(video)

iFixIt confirma existenta Retina Display-ului pentru iPad 3(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0PfcA4WcfNA[/youtube]

  In weekend am scris un articol in care v-am spus ca presupusul ecran al tabletei iPad 3 este in realitate un Retina Display, cei de la macrumors reusind sa il verifice folosind un microscop si sa il compare cu cel al iPad 2. Pentru a intari veridicitatea informatiilor si pentru a vedea daca ecranul poate fi pornit cei de la macrumors au trimis componenta la iFixIt care din pacate a reusit doar sa confirme ca acesta are un numar de pixeli de 4 ori mai mare si o rezolutie de 2048 x 1536. Din pacate ecranul nu poate fi pornit pentru ca re un cablu de alimentare mai mare insa este posibil ca in zilele urmatoare cei de la iFixIt sa gaseasca o metoda de a il conecta la o tableta iPad 2.

  Practic de la iFixIt avem doar o confirmare a faptului ca Retina Display-ul exista si ca el ar urma sa fie implementat in iPad 3, lucru pe care il stiam aproape sigur deja.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Paul

    Daca nu anunta conferinta de presa in urmatoarele 2 zile, atunci canci lansare in 7 martie. Si cum sambata nu prea lucreaza, speranta ramane pentru maine. Hai sa zicem cel tarziu luni, dar nu cred.

  • catanzaro27

    Vor aparea discutii aprinse pe marginea “retina display” la iPad 3 car nu e tocmai retina la acea rezolutie, 240ppi…

  • Gandeste-te ca nu tii tableta atat de aproape de ochi precum un iPhone. Cu cat creste distanta de ochi cu atat creste si PPI-ul.

  • catanzaro27

    Da si nu. Oricum, vor fi multe de discutat. Steve Jobs spunea ca 300ppi sunt minimum considerat retina display pt ochiul omului. La situatia asta iPad 3 va pica. Acum daca o luam dupa distanta si 3G/3GS se vad bine … de la o distanta … Ideea e ca am iPad si iPhone si pe ambele le folosesc de la aceeasi distanta. Nu tin tableta mai departe sau invers. Totusi, odata cu iPhone 4 Apple a stabilit un standard extraordinar de inalt. Orice ar spune oricine retina display e unic, nimic nu arata ca el si cred ca nici iPad 3, dar timpul ne va spune.