Gameloft ofera 50% reducere la in-app purchase-urile pentru Order & Chaos: Online

  In aceasta seara compania Gameloft a anuntat o promotie prin care ofera tuturor utilizatorilor o reducere de 50% pentru toate achizitiile facute prin in-app purchase din jocul Order & Chaos: Online. Titlul pentru care Gameloft organizeaza acum promotia este unul asemanator cu celebrul World of Warcraft si este unul dintre primele MMORPG-uri disponibile pentru platforma iOS. Gameloft are cateva sute de mii de utilizatori pe propriile servere care joaca zilnic Order & Chaos: Online si daca sunteti unul dintre ei atuncia veti posibilitatea de a cumpara orice va intereseaza la jumatate de pret.

  Order & Chaos: Online este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru 5.49€ iar la achizitie primiti gratuit un abonament de 3 luni pe serverele Gameloft.

Pretul initial:
Nume:
Order & Chaos© Online

5.49

s





Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Finally a true real-time, full-3D MMORPG comes to the App Store: Explore a vast heroic fantasy world and join thousands of players in this massively multiplayer online experience that pushes the boundaries of epic!

** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at…


Dimensiunea aplicatiei este: 654.1 Mb