Gameloft ofera 50% reducere la in-app purchase-urile pentru Order & Chaos: Online

  In aceasta seara compania Gameloft a anuntat o promotie prin care ofera tuturor utilizatorilor o reducere de 50% pentru toate achizitiile facute prin in-app purchase din jocul Order & Chaos: Online. Titlul pentru care Gameloft organizeaza acum promotia este unul asemanator cu celebrul World of Warcraft si este unul dintre primele MMORPG-uri disponibile pentru platforma iOS. Gameloft are cateva sute de mii de utilizatori pe propriile servere care joaca zilnic Order & Chaos: Online si daca sunteti unul dintre ei atuncia veti posibilitatea de a cumpara orice va intereseaza la jumatate de pret.

  Order & Chaos: Online este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru 5.49€ iar la achizitie primiti gratuit un abonament de 3 luni pe serverele Gameloft.

Pretul initial:
Nume:
Order & Chaos© Online

5.49

s

Developer: Gameloft S.A.
Universala
Categoria: Games


Descriere: Finally a true real-time, full-3D MMORPG comes to the App Store: Explore a vast heroic fantasy world and join thousands of players in this massively multiplayer online experience that pushes the boundaries of epic!

** FREE 3-MONTH SUBSCRIPTION GRANTED at…


Dimensiunea aplicatiei este: 654.1 Mb


Articolul precedentiPad HD revine pe iDevice.ro
Articolul următorRequiem inlatura sistemul DRM al cartilor din iBookStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.