ViewPhone 4S – primul smartphone ViewSonic in care gasim \”Retina Display\”

  Desi pare ciudat, cei de la ViewSonic intentioneaza sa prezinte la Mobile World Congress 2012 in telefon numit ViewPhone 4S care se pare ca va incorpora un ecran foarte asemanator sau chiar identic cu cel din iPhone 4/4S. Viewsonic sustine ca terminalul sau va avea un ecran IPS de inalta calitate cu rezolutie de 960 x 640 pixeli si 326ppi, iar pana aici totul este absolut identic cu ceea ce ofera Apple in iPhone 4/4S. Cei de la ViewSonic nu ofera detalii suplimentare cu privire la ecran si nu indraznesc sa il numeasca Retina Display insa de la distanta nu par sa existe diferente, mai ales ca vorbim despre un ecran IPS.

With the MWC 2012 time nearer and nearer, various manufacturers have also gearing up to release their secret weapon, the ViewSonic ICS high-definition mobile phone and tablet PC is also stunning debut in the 2012 MWC, this time dishing out the world’s first IPS the Dual -SIM smartphone and a new flat-panel series, ready to capture your wallet! press release == global leading brand of video-cum-consumer electronics and communications devices ViewSonic upcoming 2012 MWC held in Barcelona, ​​Spain (World Mobile Communications Assembly), first published several of the latest Dual-SIM smartphone products, including the world’s first ultra-high quality 960 × 640 pixels, 326 ppi ultra-high resolution IPS panel Dual-SIM smartphone ViewPhone 4s.

  Dispozitivul este un telefon dual-sim care nu arata ca un iPhone ci mai mult ca un terminal al companiei Nokia insa tehnologia din spatele ecranului i-ar putea determina pe cei de la Apple sa isi foloseasca brevetele intr-o disputa legala. La MWC 2012 vom vedea ce va prezenta compania ViewSonic iar atunci voi reveni cu detalii.

24 COMENTARII

  1. Dude ce tehnologie din spatele ecranului? e brevetata rezolutia? ca IPS ar vrea Apple sa aiba brevet.
    @Mankid: IPS tot lcd e..

  2. Mai Claudiu, aici lumea chiar cred ca Apple a inventat “Retina Display”
    Alo, tovarasi e doar un LCD cu rezolutie si densitate mare, care a fost denumit de Apple “Retina” si a fost catalogat ca “revolutie” – “reinventie”.
    Si daca va mirati de ce ati ramas cu ecran de 3,5 la iPhone 4, este pt ca unul de 4 era prea scump la vremea aia.

  3. care-i problema ta zaone ? adevarul doare ? tot ma mir cum sunteti toti asa de indoctrinati, ca sa nu folosesc alt termen, de Apple.
    ma, si eu am avut doua iPhoane si nu am reusit sa vad “magic-ul” din ele.

  4. @zaone,,retina display a fost introdusa de apple sau de alta corporatie???
    e brevetata tehnologia?de ce ” tehnologia din spatele ecranului i-ar putea determina pe cei de la Apple sa isi foloseasca brevetele intr-o disputa legala”???sa nu se supere cineva ,sper

  5. Brevet pentru Retina Display nu au din cate stiu eu dar sigur au introdus documentatia. In general brevetele astea se inregistreaza la cativa ani dupa lansarea tehnologiei.

  6. Average, eu am trecut de la BB 9900 la S II, apoi la 4S. Stii de ce? Pentru ca 3,5 e dimensiunea ideala pentru in tel. As accepta un 3,7 maxim (cu 1024×768, cum cred eu ca va fi 5-ul). Deci nu-ti mai da cu presupusul ca Apple nu a pus ecran mai mare din motive de costuri. Pur si simplu unii nu vor telefoane mari.

  7. proview”,e prima data cand aud de compania asta si eram curios sa le vad site-ul
    in europa nu sunt prezenti,,curios
    sper sa fie ceva de bine ,,eu unul as fi curios sa vad cum functioneaza si cum e facut
    multumesc de informatie zaone
    astept si alte informatii de acest gen

  8. Nu are brevet, dar totusi daca cineva scote un produs numit viewphone “4s” cu ecran la fel cum are iPhone 4s acelasi material/rezolutie pare cam suspect… oricum nimeni nu va trece de la iPhone 4s la viewphone 4s, sunt sigur…. in rest “smartphone”-ul asta este foarte urat si prost realizat, de OS nu mai trebuie sa scriu nimic, va fi un esec…

  9. chiar m-am amuzat la faza cu casa si verzisorii..:))))…acum la moldul serios…va fi un esec,Apple deja va avea urmatorul model,deci nu prea vad lumea sa involueze la debitarile unora,iar pretul la 4 si 4s vor fi mai mici…deci prieteni,nu mai visati…lasati pe altii sa faca treaba asta…ca cei de la ViewSonic…:)))

  10. Elvis e copiat nu … Michael jackson nu … Apple e copiat … Stilul se copiaza … Gustul se copiaza …. Domnilor copii , xerox , indigo, ion !!!! Nu mai trancaniti

  11. @average: Lumineaza-ne tu cu frustrarea ta majora!
    Apropo unde este “magicul” la verdele de Paris?!
    Eu inca nu l-am descoperit dupa nenumarate produse testate! Eu zic sa te limitezi la “jucarioarele” tale.
    Si da, adevarul doare mai ales la tine!
    Esti chiar penibil.

  12. Dragule androizii nimanui,nu a spus nimeni ca este magie in android,sunt pur si simplu niste deviceuri,cum draqu ajungi sa iubesti un smartphone,eu asta nu pot sa concep,eu am 4 iphoane si un sgs2,ma fac in ele toate,daca maine nu stiu ce companie scoate ceva ce imi place in secunda 2 renunt la ele,nu sunt asa indoctrinat cum sunt uni(sunteti)…
    Cum zice cineva ceva de apple luati foc,vedeti rosu in fata ochilor,chiar la asta se rezuma viata,la adularea unor produse???
    Toti astia care intram pe idevice o facem ca avem si noi asemenea produse,dar daca nu adulam apple suntem imediat luati la misto cu verde,copie ieftina,etc etc etc.
    Eu unul sincer nu vad magia in retina display,absolut deloc,ce ca nu se vad pixeli?Pentru mine este egal cu zero,chiar daca sgs2 are densitatea mai mica de pixeli eu tot nu ii vad,dar cel putin este un ecran superior din toate puctele de vedere,mai putin rezolutie,dar ecranul iphoneului 4 pe langa cel de sgs2 este apa de ploaie….
    Totusi nici ala nu este un ecran perfect,eu vreau un ecran hd,atunci pot spune ca intradevar este ecran bun,pana nu apare asa ceva poate sa aibe 99999999 de pixeli,daca culorile si contrastul sunt palide si sterse tot degeaba.

  13. Daca e de 4 si anumite optiuni sunt sus si mici Intradevar e destul de incomod! Eu ce apreciez ca optiunile intr o app sa fie mai mari .