Prima Pagina 3G 10 aplicatii care iti permit sa faci apeluri video/voce prin 3G

10 aplicatii care iti permit sa faci apeluri video/voce prin 3G

  In 2010 Apple a prezentat lumii intregi sistemul FaceTime care permite utilizatorilor sa faca apeluri video intre terminale iPhone 4 folosind retele Wi-Fi. Cateva luni mai tarziu compatibilitatea s-a extins la iPod Touch 4G, iPad 2 si Mac-uri iar incepand din octombrie 2011 si la iPhone 4S. Din pacate Apple refuza sa scoata limitarea care nu ne permite sa folosim sistemul si pe retele 3G insa aici s-ar putea sa fie vina operatorilor de telefonie mobila care nu ar avea o infrastructura indeajuns de bine pusa la punct pentru a sustine traficul de date. Chiar si asa, aplicatii precum My3G sau 3G Unrestrictor ne permit sa facem apeluri FaceTime prin 3G insa ele sunt disponibile doar daca facem jailbreak.

  Pentru cei care nu vor sa faca jailbreak exista o multitudine de aplicatii care ne permit sa facem apeluri video prin 3G. Din pacate unele sau toate s-ar putea sa nu functioneze pe reteaua de telefonie Vodafone Romania care blocheaza porturile VoIP pentru clientii care nu platesc o anumita optiune sau nu au un anumit tip de abonament.  Acestea fiind spuse iata 10 dintre cele mai bune aplicatii care iti permit sa faci apeluri video prin 3G. Unele aplicatii au corespondent si pentru iPad chiar sub aceeasi denumire.


Pretul initial:
Numele:
Viber – Free Phone Calls & Text

Gratuit

s

Developer: Viber Media Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: Viber lets everyone in the world connect. Freely. More than 40 million Viber users call, text, send photos and locations with each other worldwide – for free.
Viber is available for iPhone and other smart…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 MbPretul initial:
Numele:
Tango Video Calls

Gratuit

s

Developer: TangoMe, Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: Make Free Video Calls, Phone Calls, and send Free Video Messages!

NEW! Now you can send FREE video messages to your friends without calling them! Its more fun than texting!

Tango is the ONLY video calli…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.6 MbPretul initial:
Numele:
Skype

Gratuit

s

Developer: Skype Software S….
Categoria: Social Networking


Descriere: Note: Please upgrade to iOS 5.0+ for the best Skype experience.

Call, video call and instant message anyone else on Skype for free with Skype for your iPhone or iPod touch.

Plus call and text your Contac…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.3 MbPretul initial:
Numele:
fring

Gratuit

s

Developer: fringland Ltd.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Group Video Chat, Voice Calls & Text Chat

* Group Video Chat with 4 friends video chat at the same time!
* Video chat on 3G,4G & WiFi with DVQ technology (more below)
* FREE calls to other fring users wor…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.9 MbPretul initial:
Numele:
forfone – free calls, text message / chat, foto & location sharing

Gratuit

s

Developer: Toolani
Categoria: Social Networking


Descriere: forfone is an app that provides FREE WORLDWIDE CALLS , TEXT, PICTURE & LOCATION MESSAGES. Simply download the app and start free worldwide calls, text picture and location messages with other forfone users…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.1 MbPretul initial:
Numele:
WePhone – Phone Calls like skype at super low VoIP international rates

Gratuit

s

Developer: Mike Freeman
Categoria: Social Networking


Descriere: ***********************************************************
BEST PHONE CALL APP IN APP STORE
EXTREMELY EASY TO USE
Almost FREE to call USA/Canadian numbers
very LOW RATES for internation…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.1 MbPretul initial:
Numele:
Vonage Mobile – Free International Calls & Texts

Gratuit

s

Developer: Vonage
Categoria: Social Networking


Descriere: Talk and Text for FREE, Worldwide.

Vonage Mobile is a free downloadable app that lets you talk and text worldwide for FREE with anyone else who has the app* (also available on Android).

App-to-App calls …


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 MbPretul initial:
Numele:
Yahoo! Messenger – free video & voice calls

Gratuit

s

Developer: Yahoo!
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Stay connected with your friendsanytime, anywhere with Yahoo! Messenger. Whether theyre on the iPad, mobile or PC, call them with free voice and video. Or share photos and videos with your Messenger contac…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.4 MbPretul initial:
Numele:
ChatON

Gratuit

s

Developer: Samsung Electronics
Categoria: Social Networking


Descriere: Chat Your Way, ChatON !

ChatON is a Global Mobile Communication Service that enables you to have better relationships with your buddies or groups.

ChatON brings together all of these methods of comm…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.0 Mb


Pretul initial:
Numele:
Nimbuzz – Free Video Calls & Messenger

Gratuit

s

Developer: Nimbuzz
Categoria: Social Networking


Descriere: NEW in this version: FREE VIDEO CALLS*

With Nimbuzz you can Call, Video Call and Chat for free.

Here is a more detailed overview:
*NEW* FREE Video Calls (over 3G, 4G and WiFi) – iPhone to iPhone and iP…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.9 Mb


 • Dan

  Salut, este vreo metoda de a activa FaceTime pe un Iphone 3GS 4.1?

 • FaceIt sau Phone it, nu mai stiu cum se numeste tweak-ul.

 • Luca

  zaone fa si tutun articol despre cel mai bun serviciu voip,si aicia mă refer la serviciile care contra cost îți oferă tarife avantajoase sa suni din aplicatia lor pe numere de telefon fix si mobil.Îti dau un exemplu eu am descoperit de curând un operator voip care pt 1minut de convorbiri in rețeaua mobila in romania eu plătesc 2 eurocenți care pt mine a suna din Italia spre exemplu pe mama care nu are un smartphone si internet etc.Si eu aicia de la tine as dori sa intri in detalii si anume:Aceste account voip pot fi utilizate cu aplicații sip,voip din AppStore care conțin un software care se chiama G729 si acesta fiind unul care îmbunătățește foarte mult comvorbirea atât sub rețea wifi cât si in 3G.Ce zici te bagi ?

 • Luca

  Zaone as vrea sa te provoc a face un articol despre aplicatiile voip care permit apeluri cu plata direc pe nr de telef si anume:Eu am tescoperit un operator voip care imi permite sa sun pe nr de mobil in romania cu numai 2 eurocenți.Pt mine înseamnă foarte puțin văzind ca eu trebuie sa sun din Italia pe mama care nu are internet sau un smartphone etc.Am observat ca aceste account-uri voip pot fi utilizate cu anumite aplicații din AppStore care conțin un software numit G729 si anume acest software îmbunătățește enorm de mult calitatea convorbiri atât in wifi cât si in 3G ,ce zici te bagi?

 • Multe aplicatii din lista asta permit deja asa ceva.

 • Eliososu

  Luca, o aplicatie pe care o folosesc si eu tot din Italia ca sa vb in romania se numeste Mobilevoip si de cand am descarcat-o nu mi-a mai trebuit altceva. Aplicatia este disponibila pentru toate device-urile. Sper sa fie de ajutor si altor persoane care sunt in situatia mea.

 • Sorin

  Am instalat Viber pe o gramada de telefoane cu diferite cartele de vodafone si nu am intalnit nici o problema sau vreo limitare.

 • Luca

  MobileVoip am si eu acum,dar exista aplicații mai bune spre exemple:Bria,Vippie sau Acrobits citește descrierea lor si vei înțelege diferentele

 • Nelu

  Eliososu, din lista de “brands” care este cea mai decenta?

 • Elio Sosu

  Incerc acum aplicatiile lui Luca dar din cate vad diferenta este pretul. MobileVoip e gratuita ca aplicatie si platesti doar traficul. Iar in ce priveste cele 3 aplicatii singura care pare interesanta e Bria dar si mult prea complicata pentru cei care nu au cunostinte voip. Din cate observ Luca are ceva cunostinte despre voice over ip. Una din lucrurile deosebite sunt codecurile pe care le foloseste dintre care unul dupa ce ai platit aplicatia gen 5,99 euro, trebuie sa cumperi si codecul separat. Dar are foarte multe optiuni configurabile ca compatibilitatea cu un Call Manager Cisco. Pentru cei care cunosc voip-ul e o aplicatie care merita o atentie deosebita.

 • Elio Sosu

  Incerc sa postez inca ceva dar imi spune ca folosesc cuvinte interzise pe site.

 • luca, care-i aplicatia care-ti permite sa suni cu 2 centi/minut pe mobil in ro ?

 • si daca cumva o foloseste careva sa sune din romania in anglia va rog sa spuneti care e cel mai ieftin operator din lunga lista data in aplicatie. multumesc

 • subscriu la ce a zis stefan vlad

 • andrei

  am pus FACEIT pentru iphone 3gs compatibil cu iosul de pe el si am dat enable din settings dar imi tot zice waiting for activation..vreo solutie?

 • energising

  Salutare.

  Zaone, te rog, imi poti spune daca exista vreo aplicatie care sa-ti foloseasca minutele din planul tarifar pentru a suna in strainatate? De exemplu, sunt in UK, am 250 min nationale. Exista vreo aplicatie care sa iti aloce numar( de uk, de exemplu), sa suni catre el si apoi in continuare sa formezi numarul catre romania asa incat sa iti consume minutele din abonament?
  Scuze ca te chinui cu fraza asta, e cam alambicata dar intelegi tu. 🙂 Am avut o informatie mai demult ca ar exista asa ceva in Appstore.
  Te rog mult, daca stii, lasa-mi un mesaj. Multumesc.

 • Am inteles ce vrei, dar nu stiu daca exista vreo aplicatie pentru asa ceva. Probabil sunt servicii online care iti permit sa faci asta, dar de aplicatii nu stiu.

 • cezar

  Buna stie cineva setarile la mobilevoip pentru a vorbi cu 0,5 centi???

 • Daniel

  In UK exista o retea de telefonie mobila – 3UK care ofera accesul gratuit la aplicatia Skype pentru mobil atat utilizatorilor cu abonamente cat si celor cu cartele prepay. In Marea Britanie cartelele prepay sunt oferite gratuit de catre retelele de telofonie mobila iar odata introduse in telefon ele ii ofera clientului accesul imediat la primirea de apeluri si sms/mms fara a fi nevoie de o incarcare cu credit. Deasemenea accesul la Skype se face gratuit si nu consuma credit. Daca pentru efectuarea de apeluri către numere de telefon e nevoie de credit sau minute incluse in abonament – pentru inițierea si primirea de apeluri prin Skype creditul nu este necesar, apelurile si mesajele scrise fiind gratuite catre orice ID Skype din lume. Eu am de patru ani o cartela de la reteaua 3 si un mic telefon ieftin de tip SkypePhone tot de la reteaua Three si nu am încărcat-o deloc in patru ani. O folosesc doar pentru primire de apeluri telefonice si pentru efectuarea gratuita de apeluri Skype catre rude si prieteni catre Romania. Minunat! Mentionez ca aplicatia Skype de la reteaua 3 nu foloseste WiFi pentru conectare ci 3G. Gratuit!

 • FISH

  Zaone am si eu o intrebare.
  Vreau sa sun pe cineva pe skype, sa trimit in “bara” skype-ul, sa apelez pe cineva pe cosmote si sa pot face gen conferinta ? Adica sa ne auzim toti 3 …. Exista vre’un program pentru asa ceva ? Ms frumos

 • Sergiupetro

  Buna am si eu o problema:de ce nu pot fi apelat de catre utilizatori mesinger pc? Am un iphone 4 si nu pot promi apeluri mesinger ios 7

 • Vatmanu

  Salutare….o mare rugaminte va rog care stie: exista vreo aplicatie videocall in retele 3g si wii-fi care atunci cand vb videocall sa blochezi telefonul si sa mearga camera in continuare ? Am incercat aproape toate aplicatiile si atunci cand esti in convorbire video si blochezi telu, se blocheaza si webu. Multumesc

 • botea nicolae

  bunaseara am vazut ca se poate face apeluri telefonice pe facebook întrebarea mea este ce costuri am daca vb pe fb va multumesc

 • @botea nicolae: Doar cele legate de traficul de internet consumat pentru apeluri.

 • maria

  Buna seara.am si eu o intrebare de curand am instalat pe tableta fring(pana acum am fost fidela(skype,viber).acum incepe problema.sora mea isi instaleaza si ea.optam pentru video call si surpriza…doar ea ma vede indiferent de cine suna sau alte alea.rugamintea mea este daca puteti sa ma ajutati ca na sunt fata…si trebuie sa recunosc sunt praf la bagat nasu’ la setari.va multumesc o seara buna

 • Ce tableta ai?