Apple se razgandeste, nu va mai retrage Evi din App Store

  Dimineata v-am spus ca Apple intentioneaza sa retraga din App Store aplicatia Evi care in mare aduce aceeasi functionalitate precum asistentul personal Siri din iPhone 4S. Motivatia gestului celor de la Apple sta in faptul ca Evi ar genera confuzie pentru utilizatori oferind aproape aceleasi functii ca si Siri. Desi dezvoltatorii aplicatiei au afirmat pentru cei de la TechCrunch ca au fost sunati de Apple si au fost anuntati ca aplicatia va fi retrasa, cei de la TheVerge sustin ca persoane din interiorul Apple le-au confirmat ca aplicatia nu va fi retrasa si ca se va lucra la modificarea ei pentru a elimina elemente care genereaza confuzie.

Despite what True Knowledge told TechCrunch, the app remains in the App Store, and according to sources familiar with the matter, Apple is attempting to work with the developers on bumping out those similarities, rather than just pulling the product. It’s apparently standard practice these days for Apple to flag something that could be confusing to end users and then try to work with developers to alter the appearance and / or functionality of the app, and we’re told that’s what is taking place with True Knowledge right now.

  Este posibil ca Apple sa fi cedat presiunii utilizatorilor care au fost nemultumiti de decizia companiei americane si este foarte posibil sa vedem Evi in continuare in App Store. Intreaga poveste ar putea fi desigur si o “manevra” pentru promovarea aplicatiei insa nimeni nu va sti vreodata ce a stat in spatele povestii publicate de cei de la TechCrunch.

5 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce nu pot s-o instalez fara s-o mai cumpar inca o data. In AppStore nu imi spune install, imi zice pretul si imi cere s-o cumpar din nou. Ajutor?

  2. Ia o de la cineva care o are in computer ii dai dubli click dupa ce o pui in itunes si ar trebui sa ti o vada. Daca nu si dai click pe pret si o recumperi teoretic apple nu ar trebui sa mai ia banii ink o data pe aplicatia deja cumparata. S au poti oncerca de pe itunes computer restore purchases si vezi daca iti apare acolo.

  3. Am gasit problema. I-am dat eu hide mai demult. Am foarte mult aplicatii la purchased si am dat la multe hide, dar nu stiam ca imi apar dupa aia ca si cum n-ar fi cumparate, credeam ca doar mi le sterge din lista purchased.