Apple se razgandeste, nu va mai retrage Evi din App Store

5

  Dimineata v-am spus ca Apple intentioneaza sa retraga din App Store aplicatia Evi care in mare aduce aceeasi functionalitate precum asistentul personal Siri din iPhone 4S. Motivatia gestului celor de la Apple sta in faptul ca Evi ar genera confuzie pentru utilizatori oferind aproape aceleasi functii ca si Siri. Desi dezvoltatorii aplicatiei au afirmat pentru cei de la TechCrunch ca au fost sunati de Apple si au fost anuntati ca aplicatia va fi retrasa, cei de la TheVerge sustin ca persoane din interiorul Apple le-au confirmat ca aplicatia nu va fi retrasa si ca se va lucra la modificarea ei pentru a elimina elemente care genereaza confuzie.

Despite what True Knowledge told TechCrunch, the app remains in the App Store, and according to sources familiar with the matter, Apple is attempting to work with the developers on bumping out those similarities, rather than just pulling the product. It’s apparently standard practice these days for Apple to flag something that could be confusing to end users and then try to work with developers to alter the appearance and / or functionality of the app, and we’re told that’s what is taking place with True Knowledge right now.

  Este posibil ca Apple sa fi cedat presiunii utilizatorilor care au fost nemultumiti de decizia companiei americane si este foarte posibil sa vedem Evi in continuare in App Store. Intreaga poveste ar putea fi desigur si o “manevra” pentru promovarea aplicatiei insa nimeni nu va sti vreodata ce a stat in spatele povestii publicate de cei de la TechCrunch.