Prima Pagina aplicatii Apple se pregateste sa retraga aplicatia Evi din App Store pentru ca...

Apple se pregateste sa retraga aplicatia Evi din App Store pentru ca este mult prea asemanatoare cu Siri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TrCK0ya097Q[/youtube]

  Evi este un “asistent personal” pentru iDevice-uri care incearca sa imite functionalitatea Siri si sa aduca alte cateva optiuni in plus insa din pacate nu reuseste sa faca prea multe. Evi este disponibil in App Store de mai bine de o luna de zile si Apple pare sa nu fie prea multumita de prezenta sa acolo. Compania True Knowledge, dezvoltatoarea aplicatiei Evi, sustine ca a fost sunata de un reprezentant al Apple care i-a informat ca aplicatia va fi retrasa din App Store pentru ca este prea similara cu un produs al companiei si genereaza confuzie.

I don’t think it takes too much of a leap of the imagination to realise that ‘confusingly similar’ is code for ‘competitive with’ – and that all the user and press reviews along the lines of ‘now you don’t need to buy a 4S – you can download Evi’, ‘better than Siri’ etc. have resulted in a change of heart from Apple about allowing its users to get the app.

  Practic faptul ca peste 200.000 de oameni au cumparat aplicatia a fost un motiv suficient de bun pentru Apple pentru a o retrage din App Store desi ea nu incalca vreo regula privind admisibilitatea. Apple are obiceiul de a lua asemenea masuri cu aplicatiile pe care nu le agreeaza si se pare ca Evi va deveni in curand istorie. Daca aveti aplicatia salvata in iTunes ar fi bine sa o salvati intr-un alt folder pentru ca ea va fi mai mult ca sigur scoasa si din iCloud iar voi nu o veti mai putea reinstala in viitor. In cazul in care nu ati cumparat Evi, ar fi cazul sa o faceti, daca va place, pentru ca aplicatia va fi retrasa in zilele urmatoare.

Pretul initial:
Numele:
Evi

0.79

s

Developer: True Knowledge
Categoria: Lifestyle


Descriere: Say hello to Evi.

Evi is the revolutionary artificial intelligence here to help with all of your everyday information needs.

Unlike a search engine, which simply looks for matching words and shows you a …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb


 • Tipic Apple , nu suporta concurenta , cand apare ceva bun pe piata sau asemanator cu produsele sale il retrag din App Store. Atata timp cat Nuance a furnizat probabil contra unei sume de bani codul pentru comenzi vocale nu vad ce ar fi rau in asta. Whatever , eu am aplicatia demult si mi se pare la fel de inutila ca SIRI.

 • Nu este cine stie ce aplicatia azi am testat-o si eu, eu intreb ceva el imi raspunde altceva :))

 • Chatagra

  Se poate ca cei de la evi sa incerce sa isi faca putina publicitate. Apple nu are obiceiul “sa sune” inainte de a retrage o applicatie din appstore ..Sa vedem daca va fi retrasa 🙂

 • @Chatagra: Nu cred ca TechCrunch se lasau pacaliti de asa ceva.

 • crixalis

  Ce jegosi astia de la apple, uneori si astia sunt frustrati, imi voi pune la siguranta aplicatia

 • macelaru73

  Si cei care au cumparat-o ce fac pierd banii?

 • Raman cu aplicatia care o au in iDevice-uri si calculatoare.

 • macelaru73

  Pai daca reinstalez windows-ul si raman fara ea in calculator si nu o am salvata asa cum ne-ai sfatuit pierdem banii dati pe ea nu? Este corect ce face apple?

 • Pingback: Apple se razgandeste, nu va mai retrage Evi din App Store | iDevice.ro()

 • Pingback: Voice Answers - o aplicatie similara asistentului Siri care a fost respinsa de Apple(Video) | iDevice.ro()