Asus PadFone – tableta sau telefon?(video)

4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_sqncfpR3c[/youtube]

  Astazi compania Asus a prezentat la Mobile World Congress 2012 noul sau PadFone, un produs care combina ideea de smartphone cu cea de tableta. Practic vorbim despre un smartphone Android care poate fi transformat intr-o tableta prin introducerea sa intr-un fel de dock echipat cu un ecran de 10.1 inch care preia functionalitatea ecranului telefonului. Smartphone-ul are un ecran qHD Super AMOLED de 4.3 inch, are un procesor dual-core, camera de 8 megapixeli, conectivitate LTE si desigur Ice Cream Sandwitch.

  Dock-ul in sine preia toata functionalitatea smartphone-ului atunci cand acesta este introdus in locasul sau insa mai mult decat atat il si incarca oferind o autonomie a bateriei de aproape 9 ori mai mare decat in mod normal. Mai mult decat atat, pentru el exista un stylus care poate fi utilizat pe post de headset atunci cand primiti apeluri. Ideea celor de la Asus este complicata desi in teorie pare a fi foarte buna, PadFone fiind in esenta un 2 in 1, adica un produs dedicat celor care vor atat un smartphone cat si o tableta dar nu stiu pe care dintre ele sa le aleaga.

  Ideea companiei Asus este buna dar Motorola a adus-o in atentia lumii prin seria Atrix 4G care nu a fost chiar atat de populara.