Draga Apple as vrea sa incluzi aceasta functie in iOS 6(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wDBMq4DCzOI[/youtube]

  Aseara la Mobile World Congress 2012 LG a prezentat terminalul Optimus 4X despre care am vorbit deja aici. In hands-on-ul facut de cei de la Engadget am vazut o functie interesanta pe care LG a facut-o pentru aplicatia unde pot fi vazute filmarile video facute de pe propriul terminal. Practic utilizatorii pot face zoom in clipurile video chiar in timp ce acestea ruleaza sau daca vor pot opri clipul video si pot face zoom pe imaginea afisata. Cred ca foarte multi posesori de iDevice-uri s-ar bucura daca ar avea aceasta functie inclusa nativ in aplicatia Camera din iOS si nu intr-o aplicatie din App Store si cred ca Apple si-ar putea promova bine de tot dispozitivele cu ea inclusa.

  Ce parere aveti, ati vrea sa aveti o asemenea optiune disponibila pentru clipurile video filmate de voi? Dar pentru clipurile video pe care le vizionati in aplicatia YouTube sau Videos?

UPDATE: Pe tableta iPad aceasta functie deja exista. Filmati un clip video cu tableta si in timp ce il rulati puteti face zoom in/out fara probleme.