HTC One X – un smartphone quad-core foarte interesant de la HTC(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ouSJTQ_iMgM[/youtube]

  Aseara compania HTC a prezentat smartphone-ul One X in cadrul unei conferinte ce a avut loc la Mobile World Congress 2012. Terminalul ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwitch, are un ecran Super LCD de 4.7 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, are un procesor quad-core bazat pe platforma Nvidia Tegra 3, are o camera de 8 megapixeli cu f2.0 lens capabila sa filme Full HD si cu un flash LED capabil sa emita lumina in 5 moduri de intensitate diferite, are doar 8.9 mm grosime si 1GB RAM. Ceea ce m-a impresionat din start la terminal este design-ul, asta pana cand terminalul a fost intors si am vazut acel ochi montat pe carcasa din spate. Nu pot sa inteleg de ce strica HTC design-ul terminalelor sale cu asemenea prostii insa e alegerea lor.

  Revenind la dispozitiv, am observat ca are un usor lag la deschiderea interfatei cu informatii despre aplicatii, notificari, etc, insa in rest vad ca totul se misca foarte fluid si e normal sa fie asa pentru ca vorbim despre un smartphone quad-core. HTC a lucrat foarte mult la camera, CEO-ul companiei spunand ca al doilea lucru pe care il fac oamenii cu un telefon(in afara de a suna desigur) este sa faca poze, iar One X vine cu o camera care ofera cu 44% mai multa lumina pentru poze si contine o serie intreaga de imbunatatiri fata de celelalte din restul smartphone-urilor de pe piata. Dispozitivul se anunta a fi extrem de interesant insa vedem cum se descurca abia dupa ce va fi lansat pe piata.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=geCZhmB-f1s[/youtube]

12 COMENTARII

  1. Salut zaone nu stiu daca ai citit comentariul anterior in legatura cu acest nou dispozitiv de la nokia Nokia 808 PureView….cu CAmera de 41 mp:)

  2. eu sunt curios daca o sa anunte ceva detalii tehnice despre iphone 5, intrucat acest eveniment este unul mai mult decat oportun pentru apple…