Tutorial: Instaleaza Photoshop Touch pe iPhone 4, iPhone 4S

Photshop Touch running on iPhone 4S

  Dimineata v-am spus ca Adobe a lansat in sfarsit in App Store Photoshop Touch, o aplicatie pentru tableta iPad 2 care permite posesorilor de iDevice-uri sa editeze poze folosind tool-uri profesionale. Aplicatia poate fi cumparata doar de catre cei care au tablete iPad 2 si iOS 5 instalat pe ele, deci posesorii de tablete iPad 1 sau de terminale iPhone sunt dati uitarii. Ei bine lucrurile nu stau chiar asa deoarece o mica modificare in interiorul aplicatiei Photoshop Touch permite instalarea ei pe iPhone 4, iPhone 4S si poate chiar pe tableta iPad.

  Mai jos aveti pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a instala aplicatia pe iPhone 4S iar imaginile din acest articol au fost facute pe terminalul meu.

1. Cumparati aplicatia din App Store iar in iTunes faceti click dreapta pe ea si alegeti Show in Explorer/Show in Finder.

2. Dupa ce vi s-a deschis folderul in care este disponibila aplicatia, dezarhivati-o folsind Winrar pentru Windows sau The Unarchiver(ori orice alta aplicatie) pentru Mac.

3. Navigati catre PSTouch>Payload>PSTouch si faceti click dreapta pe Show Package Contents daca sunteti pe Mac. Pe Windows intrati in PSTouch>Payload>PSTouch.app.

4. Cautati fisierul Info.plist, deschideti-l cu un editor text si cautati intrarea :

<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<string>2</string>

 Pe care o veti inlocui cu :

<key>UIDeviceFamily</key>
<array>
<string>1</string>

5. Stergeti aplicatia din iTunes, faceti drag&drop folderului dezarhivat in sectiunea App a iTunes si sincronizati aplicatia cu iPhone-ul vostru. Dupa sincronizare o veti gasi in Springboard gata pentru a fi deschisa.

  Din pacate pe iPhone nu prea aveti cum sa utilizati corect aplicatia pentru ca ecranul este mult prea mic insa pe tableta iPad 1 ar trebui sa fie simplu de folosit.

Thanks to Jenel.

14 COMENTARII