UPDATE: iPad 3 cu procesor quad-core si conectivitate LTE ar urma sa fie prezentata saptamana viitoare la New York conform CNBC

 

  Celebrul post de televiziune american CNBC sustine ca tableta iPad 3 ar urma sa fie prezentata intr-un eveniment media ce ar urma sa aiba loc la New York. Noua tableta ar urma sa vina cu un procesor quad-core si conectivitate LTE insa alegerea locatiei este extrem de ciudata. Cei de la CNBC sustin ca informatiile vin de la surse din interiorul companiei Apple si este posibil ca acum invitatiile pentru eveniment sa fi fost deja pregatite pentru a fi trimise jurnalistilor, asta daca nu cumva unii dintre ele le-au si primit. Avand in vedere ca un post de televiziune publica aceste informatii pe propriul cont de pe Twitter, sansele ca ele sa fie reale sunt foarte mari.

  V-am spus acum mai putin de o ora ca tableta iPad 3 ar urma sa fie lansata aproape imediat dupa prezentarea in cadrul evenimentului Apple si cateva numere de cod pentru produs confirma faptul ca Apple deja are unitatile introduse in propriile Apple Store-uri.

MD328LL/A – J1 GOOD B- USA
MD329LL/A – J1 BETTER B-USA
MD330LL/A – J1 BEST-B-USA

MD366LL/A – J2A GOOD A-USA
MD367LL/A – J2A BEST A-USA
MD368LL/A – J2A BEST A-USA

MD369LL/A – J2A GOOD B-USA
MD370LL/A – J2A BETTER B-USA
MD371LL/A – J2A BEST B-USA

MD199LL/A – J33 BEST -USA

UPDATE: Jim Dalrymple, o persoana cu surse bine informate din interiorul companiei Apple, sustine ca evenimentul nu va avea loc in New York dar nu contrazice afirmatiile in legatura cu procesorul quad-core si conectivitatea LTE. Apple a prezentat iPad-urile in Yerba Buena Center din San Francisco, locatia in care organizeaza si WWDC-ul iar evenimentele din New York nu au fost vreodata legate de lansari cu adevarat importante pentru piata globala.