iPhone 4S intr-o comparatie sumara cu HTC One X, Galaxy Nexus, Galaxy S II si HTC One S(video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jF9bhcNV5wU[/youtube]

  La Mobile World Congress 2012 HTC a prezentat terminalele HTC One X si HTC One S, doua dispozitive extrem de interesante care cu siguranta vor atrage atentia multor consumatori. Prezenti la eveniment, cei de la pocketnow au facut o scurta comparatie intre cele 5 terminale si in clipul video de mai sus o aveti prezentat. iPhone-ul celor de la Apple este cel mai mic din punct de vedere al marimii si asta nu este in lucru rau daca luam in considerare faptul ca nu oricine doreste telefoane de marimea unor agende personale.

  Nu pot sa spun ca m-ar deranja daca Apple ar include un ecran de 4 inch in iPhone-ul sau insa mai mult de atat nu cred ca ar fi util vreodata.

iPhone 4S comparat cu HTC One X intr-un clip video

14 COMENTARII

  1. Ditamai paletele, chiar mi se par to big. Am avut Toshiba nu mai stiu exact numele, ultimul care a fost in oferta la orange si era mult prea mare “iPhonelul” are marimea exacta pentru mine..

  2. Am un coleg de serviciu cu Galaxy Note si de fiecare data cand il vedem ca vorbeste cu clientii la paleta lui ne bufneste rasul de felul cum arata. Mi-aduc aminte de timpurile cand umblam cu Nokia cat caramida. Are we going forward in practicality?

  3. Era o vreme cand cele mai cool telefoane erau cele mai minuscule..acum e invers..unii ar tine si o tableta la ureche..wtf..ce poate sa faca asta e cool..si desigur..daca utilitatea este inpachetata in arta..e si mai bine..
    Toate produsele apple au un design deosebit..arta..de aceea nici nu conteaza ca nu sunt cele mai performante

  4. @Mascka: Wait wait, cine spune ca paletele alea sunt cool? Deocamdata iPhone-ul se vinde cel mai bine, nu exista un alt smartphone care sa il ajunga. So the iPhone is cool.

  5. sa fm seriosi pana acum cativa ani aveam telefoane cu display-uri de 2″ inchi si acum nu ne mai ajunge marimea,,,dispay-ul de la iphone mi se pare arhisuficient iti faci decent treaba pe el….un telefon cu dimensiuni perfecte si performante minunate, nu imi trebuie nimic mai mult…marul detine suprematia!!!

  6. i-mi amintesc acum multi ani primul nokia pe care l-am avut avea vreo 20 de cm si juma de kil apoi cu timpul telefoanele s-au tot micaorat ca la un moment dat ajunsesera cam cat o bricheta . si uite ca in 2012 dupa 10 ani de inventii am ajuns din nou sa me cumparam cu drag telefoane cat atlasul geografic si sa fim mandri de asta. nu e cazul meu,am un iphone 4s si cred ca suficient de mare dar tendinta e sa creasca marimea si o sa ajungem cu totii vrem sau nu tot la atlas

  7. Eu “prezic” un 3,7″ cu 1024×768 pentru IP5. Avand in vedere logica Apple pentru IPad3 cu ecranul, asta e singura schimbare la care ma astept. Si musai vreau tot IPS. 🙂