Apple ar putea lansa un nou Apple TV si un nou accesoriu impreuna cu tableta iPad 3 in martie

Apple TV 3G

  Luna martie se anunta a fi destul de interesanta avand in vedere ca Apple ar putea pregati lansarea unui Apple TV 3G pe langa tableta iPad 3. Cei de la 9to5mac sustin ca un nou model al Apple TV cu procesor A5X dual-core si cu un chip grafic imbunatatit ar urma sa fie lansat impreuna cu iPad 3 sau la scurt timp dupa lansarea acesteia. Noul procesor ar urma sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a viziona filme in format 1080p fara nici cea mai mica problema, lucru pe care un asemenea produs trebuie sa il faca. Apple ar urma sa implementeze Siri in Apple TV 3G dar ar putea reface si design-ul telecomenzii vandute pentru acest dispozitiv insa aceste informatii nu sunt confirmate.

The new Apple TV is rumored to include a faster processor, possibly a variation of the dual-core A5 chip. The dual-core A5 chip has been said to be required for the Apple TV to finally stream 1080p quality video, but Apple is also working on an “A5X” chip that is dual-core, which also includes an improved graphics engine. Those two components of the chip would likely delivery the smooth video playback that Apple would include in such a product. Other possibilities from the rumor-mill include a redesigned Bluetooth 4.0 remote control, and Siri support, but those are not rumors that we can independently confirm (yet).

  In legatura cu tableta iPad 3 aflam ca stocuri de tablete ajung deja in aeroporturi si porturi din diverse tari de pe glob deci Apple ar putea pregati o lansare simultana in mai multe tari. Se estimeaza ca produsul va fi disponibil in magazine la foarte scurt timp dupa conferinta de prezentare deci probabil se va proceda ca si anul trecut si iPad 3 va putea fi achizitionata la 9 zile distanta de eveniment.

  Pe langa cele doua noi produse se pare ca Apple are si un al treilea cunoscut intern drept B82 si evident ca despre el nu se stiu prea multe lucruri. Chiar si asa, se pare ca Apple l-ar putea prezenta la conferinta pe care urmeaza sa o tina si exista sanse destul de mari ca el sa fie disponibil impreuna cu noua tableta deci ar putea fi ceva care i-ar imbunatati functionalitatea.