Mira – o clona a Siri pentru Android Market(Video)

Mira clona a Siri

  Android Market-ul se transforma in “China digitala” pentru ca acolo am vazut cele mai multe clone ale asistentului personal Siri din iPhone 4S. Astazi am pentru voi una noua, ea se numeste Mira si interfata sa este in proportie de 99% copiata dupa cea a asistentului Siri insa nu are aceeasi functionalitate. Desi in ceea ce priveste design-ul vorbim despre un produs furat de la Apple, in ceea ce priveste functionalitatea lucrurile stau complet diferit deoarece Mira raspunde la foarte putine comenzi si nu recunoaste 100% corect cuvintele.

  Mira este o versiune mai noua a asistentei Sara pe care o aveti prezentata in clipul video de mai jos si care nu era chiar atat de grozava. Presupun ca in viitor vor fi publicate in Android Market tot mai multe clone de genul acesta, acum ramane de vazut ce va face Google pentru a apara drepturile companiei Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b81EVH0pH2I[/youtube]

9 COMENTARII

  1. draguta ideea cu “China digitala”

    oricum nu cred ca e rau ca apar din ce in ce mai multe. Parerea mea e ca daca Apple nu va fi presat de concurenta, nu va dezvolta Siri prea repede. Cred ca Siri va evolua cu cat androizii vor face aplicatii asemanatoare mai bune.

  2. A furat Androidul, Google sau un simplu developer? De ce va place sa aruncati cu noroi in Android Market cand vina lor e doar ca nu verifica cum trebuie aplicatiile [ca a celor de la Apple]. Iar cand vine vorba de furaciuni, Notifications Centerul din iOS de pe unde o fi luat? Asta e unul din principalele motive pentru care inca sunt la iOS 4.3.4. Si unul din motivele pentru care pe mine cel putin nu ma incanta Apple. Hotul striga hotii. Sa va aduc aminte … iarasi … de ceea ce spunea Steve Jobs in legatura cu furatul ideilor???

  3. Aici sunt de acord cu cristian nu poti arunca cu noroi in google/respectiv android market pentru ca un developer foloseste imagini, idei care nu ai apartin. Cred ca asta exista in orice tos al orcarei compani developerul este direct raspunzator pentru ce “inspiratii” foloseste si la reclamatia directe a propietarului acelei “inspiratii” app va fi scoasa cum este pe orice site/forum/blog/etc… Cam mult chiat si pentru un site dedicat apple acest noroi aruncat .