ATF este ce de-a doua agentie federala americana care inloculeste BlackBerry cu iPhone

ATF inlocuieste BlackBerry cu iPhone

  ATF, Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives, este o agentie federala americana care protejeaza statul american de persoanele care detin in mod ilegal arme, explozibil, tutun, alcool si alte substante interzise. ATF este o agentie federala foarte importanta in SUA si recent conducerea ei a luat decizia de a schimba terminalele BlackBerry cu terminalele iPhone ale companiei Apple. In total agentia federala americana va schimba nu mai putin de 3800 de terminale BlackBerry cu terminale iPhone deoarece smartphone-urile companiei Apple sunt mai versatile si contin mai multe functii pentru inregistrarea filmelor/pozelor, pentru localizarea prin GPS, plus multe altele.

“The government has been very comfortable with the BlackBerry model for 10 years. Now we’re looking to move beyond that.” Functionality, however, was the main decision behind the shift to the iPhone, he said. “Video streaming, GPS capability, capabilities, the camera … a variety of things,” Holgate said. “Yes, these things exist on BlackBerrys, but in terms of ease of use and adaptability of the devices, the iPhones are the more functional and compelling use case.”

  Prima agentie federala americana care a renuntat la BlackBerry este NOAA, National Oceanic and Atmospheric Administration, si acolo s-a luat decizia de a schimba 3000 de terminale BlackBerry cu terminale iPhone. Practic agentiile americane fac trecerea la terminalele celor de la Apple care se pare ca le ofera acelasi nivel de securitate dar mult mai multe functii si compania din Cupertino nu poate decat sa se bucure de decizia guvernului.

2 COMENTARII

  1. Nisa pe care o acopera a avut un succes bun in ultimii 10 ani fiind unul dintre primele Smartphone care au introdus multe functii dar tocmai sistemul lor ia facut sa ramana in urma cat si magazinul lor AppWorld!
    O iesire pr bb ar fii o separare in doua (dupa cum mai ziceam ) segmente de afaceri in care pot pastra ce au si alt segment ma concurential , deschis cu app mai diversificate si sa se rezume la mai
    putine modele ! Altfel nu se stie …